Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marian Munteanu si Securitatea. Presedintele Asociatiei 21 Decembrie: Exista o chitanta pe care se vede ca a fost platit pentru informatiile pe care le avea (VIDEO)

B1 B1,
Marian Munteanu si Securitatea. Presedintele Asociatiei 21 Decembrie: Exista o chitanta pe care se vede ca a fost platit pentru informatiile pe care le avea (VIDEO)

Noi informatii despre activitatea lui Marian Munteanu apar, in contextul solicitarii la CNSAS din partea copresedintilor Partidului National Liberal, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, de a-si verifica. continuă pe B1

EXCLUSIV Legatura lui Marian Munteanu cu Securitatea, avandu-l ca tinta pe Petre Tutea

In timp ce era student, Marian Munteanu, care si-a retras, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Capitalei din partea PNL, a facut parte din echipa care i-a fost alaturi lui Petre Tutea. Din pacate, prietenia lui Munteanu, dar si a celorlalti studenti din echipa sa cu batranul filosof nu a tinut decat cateva luni, pana cand Securitatea a intrat pe fir.

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Culisele rocadei Marian Munteanu - Catalin Predoiu.Filmul zilei in care PNL si-a gasit al patrulea candidat la Capitala

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, a fost scos la lumina de partid, ca solutie de sacrificiu pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a fost fortat sa se retraga, pe motiv ca trecutul sau tumultuos eclipseaza orice program electoral.

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6 sustine ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, a declarat ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului. Declaratia a fost facuta, marti seara, in fata.

Lasati-l pe Marian Munteanu sa candideze!

Marian Munteanu nu este nici legionar, nici nationalist de grota, oricat de mult ar abuza comentatorii si ONG-urile de acesti termeni. Este, insa, expresia unui curent politic si intelectual care a stat prea multa vreme ascuns.

Nastase, despre candidatura lui Marian Munteanu: Doar un iepuras pentru a consuma atentia?

Fostul premier Adrian Nastase comenteaza, intr-o postare pe blogul sau, candidatura lui Marian Munteanu la primaria Capitalei. Marturisesc, am asteptat cateva zile inainte de a comenta candidatura.

Marian Munteanu, verificat de CNSAS daca a colaborat cu Securitatea

Marian Munteanu va fi verificat de CNSAS, dupa ce SAR a depus o cerere in acest sens, a declarat Dinu Zamfirescu, membru al CNSAS. El a precizat ca si PNL a depus o cerere in acest sens, insa aceasta era facuta in baza unei legi care a fost declarata neconstitutionala.

Declaratiile unei foste colege a lui Marian Munteanu

Romanita Constantinescu, fosta colega de facultate a lui Marian Munteanu, vorbeste intr-o postare pe Facebook despre comportamentul acestuia in facultate si la Revolutie. Ea afirma ca l-a cunoscut pe Munteanu, in 22 decembrie 1989, la fantana din Piata Universitatii, unde Munteanu purta un bandaj, desi nu era ranit. Postarea este insotita de zeci de comentarii, printre care si ale unor persoane publice din Romania, cum ar fi Cristian Preda, Cezar Badescu si Adriana Saftoiu.

Marian Munteanu: Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit a fi false. Eu am prevazut ca vor urma foarte multe atacuri (VIDEO)

Marian Munteanu a declarat miercuri, la sediul PNL, ca nu exista lucruri care i-ar putea fi imputate. Declaratia sa vine in contextul in care au aparut informatii ca PNL il va inlocui cu un.

Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate. Nu, o sa o semnez. Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun fel de emotii, a spus Munteanu, la B1 Tv, intrebat daca a semnat declaratia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie sa o depuna. Vineri, el sustinea ca a semnat declaratia de integritate, intrebat in acest sens. Am semnat mai multe hartii, a afirmat Munteanu, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )