Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lasati-l pe Marian Munteanu sa candideze!

România Liberă România Liberă,
Lasati-l pe Marian Munteanu sa candideze!

Marian Munteanu nu este nici legionar, nici nationalist de grota, oricat de mult ar abuza comentatorii si ONG-urile de acesti termeni. Este, insa, expresia unui curent politic si intelectual care a stat prea multa vreme ascuns. continuă pe România Liberă

Monica Macovei: L-au propus pe Marian Munteanu, care este un anti-european, un anti-american, care inca mai viseaza la perioada legionara. Este o nominalizare care este penibila, jignitoare pentru noi, pentru electorat

Monica Macovei a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca propunerea PNL pentru functia de primar general al Capitalei, Marian Munteanu, este una penibila,.

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL.

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Fostul premier Petre Roman a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternicat a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare .

Blaga: Nu renuntam la candidatura lui Marian Munteanu. Foarte bine ca e criticata!

Copresedintele PNL Vasile Blaga nu este deranjat de criticile privind candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL si crede ca sunt nefondate acuzatiile, potrivit carora Munteanu va schimba linia unui partid cu 1. 000 de membri doar in Consiliul National.

Macovei a declarat ca Bucurestiul ar ajunge in iad cu Marian Munteanu primar si ca propunerea PNL pentru Primaria Capitalei este o rusine

Cu Marian Munteanu Primar General, Bucurestiul ar ajunge in iad, a sustinut Monica Macovei, presedintele M10, potrivit Agerpres. Aceasta a mai declarat ca propunerea PNL este o rusine. intrebata.

Nu e in regula. Nu suntem yesmeni. Vicepresedintele PNL, Nicolae Robu, nu este de acord cu desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei pentru PNL provoaca revolta in centrul partidului. Dupa ce Theodor Paleologu si Adriana Saftoiu si-au exprimat parerea negativ despre.

Cum l-a mintit Marian Munteanu pe Petre Tutea, aflat in ultima sa perioada de viata, ca nu va face publice inregistrarile cu el (VIDEO)

Apropierea candidatului PNL la Primaria Capitalei de Miscarea Legionara le-a adus un val de critici liberalilor. Opinia publica este, in cea mai mare parte, nemultumita de desemnarea lui Marian Munteanu.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )