Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marian Munteanu, verificat de CNSAS daca a colaborat cu Securitatea

Adevărul Adevărul,
Marian Munteanu, verificat de CNSAS daca a colaborat cu Securitatea

Marian Munteanu va fi verificat de CNSAS, dupa ce SAR a depus o cerere in acest sens, a declarat Dinu Zamfirescu, membru al CNSAS. El a precizat ca si PNL a depus o cerere in acest sens, insa aceasta era facuta in baza unei legi care a fost declarata neconstitutionala. continuă pe Adevărul

Marian Munteanu, verificat de CNSAS, la cererea copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga (VIDEO)

Marian Munteanu, candidatul PNL in cursa pentru Primaria Capitalei, va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii la cererea copresedintilor Partidului National Liberal, Alina.

Marian Munteanu (PNL): Nu stiu daca Zelea Codreanu a fost un criminal. Sunt controverse...

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a spus ca nu stie daca Zelea Codreanu a fost un criminal, asa cum l-a retinut istoria, potrivit mediafax. ro. Nu stiu daca Corneliu Zelea Codreanu.

Subiectele Zilei: Lupta Occidentului cu rusii naste monstri in Balcani; Traian Basescu: Guvernul Ciolos este bataia de joc a celor doua mari partide; Marian Munteanu: Nu stiu daca Zelea Codreanu a fost un criminal

Mai putine teme pentru elevi Mesajul Ministrului Curaj pentru profesori. Ce mesaj aveti pentru profesorii care au salarii foarte. Investitia romaneasca din SUA care s-a evaporat. O mina de carbune care trebuia sa alimenteze.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Marian Munteanu si Securitatea. Presedintele Asociatiei 21 Decembrie: Exista o chitanta pe care se vede ca a fost platit pentru informatiile pe care le avea (VIDEO)

Noi informatii despre activitatea lui Marian Munteanu apar, in contextul solicitarii la CNSAS din partea copresedintilor Partidului National Liberal, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, de a-si verifica.

Romania Curata a solicitat oficial de la CNSAS dosarul lui Marian Munteanu

ACTUALIZARE 12;36 Colegiul CNSAS discuta in sedinta de joi solicitarile PNL si SAR privindu-l pe Munteanu Colegiul CNSAS va discuta in sedinta de joi solicitarile PNL si SAR privindu-l pe Marian Munteanu, insa verificarile ar putea dura si o luna, a declarat pentru Mediafax, Dinu Zamfirescu.

Lovitura pentru Marian Munteanu. PNL a cerut CNSAS sa il verifice pe fostul lider al golanilor

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au solicitat CNSAS, in numele PNL, verificarea lui Marian Munteanu, candidatul propus de partid pentru Primaria Capitalei, au declarat.

EXCLUSIV Legatura lui Marian Munteanu cu Securitatea, avandu-l ca tinta pe Petre Tutea

In timp ce era student, Marian Munteanu, care si-a retras, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Capitalei din partea PNL, a facut parte din echipa care i-a fost alaturi lui Petre Tutea. Din pacate, prietenia lui Munteanu, dar si a celorlalti studenti din echipa sa cu batranul filosof nu a tinut decat cateva luni, pana cand Securitatea a intrat pe fir.

PNL decide daca il retrage pe Marian Munteanu. Care sunt numele vehiculate pentru inlocuirea sa

Liberalii ar putea bate un record negativ cu a patra nominalizare pentru Primaria Capitalei. PNL trebuie sa decida miercuri daca il retrage pe Marian Munteanu din cursa, dupa ce candidatura sa a fost.

Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru Primaria Generala

Liberalii ar putea bate un record negativ cu a patra nominalizare pentru Primaria Capitalei. PNL trebuie sa decida miercuri daca il retrage pe Marian Munteanu din cursa, dupa ce candidatura sa a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )