Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lovitura pentru Marian Munteanu. PNL a cerut CNSAS sa il verifice pe fostul lider al golanilor

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Marian Munteanu. PNL a cerut CNSAS sa il verifice pe fostul lider al golanilor

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au solicitat CNSAS, in numele PNL, verificarea lui Marian Munteanu, candidatul propus de partid pentru Primaria Capitalei, au declarat. continuă pe Antena3

Situatie ridicola in PNL. Conducerea liberala, pusa la zid pentru Marian Munteanu, alegerea perfecta a Alinei Gorghiu

Marti seara se intetesc zvonurile ca Marian Munteanu nu va mai fi sustinut de PNL pentru Primaria Capitalei si asta doar la cateva zile dupa ce Alina Gorghiu il descria pe acesta drept.

Situatie ridicola in PNL. Conducerea liberala, pusa la zid pentru Marian Munteanu, alegerea perfecta a Alinei Gorghiu (VIDEO)

Marti seara se intetesc zvonurile ca Marian Munteanu nu va mai fi sustinut de PNL pentru Primaria Capitalei si asta doar la cateva zile dupa ce Alina Gorghiu il descria pe acesta drept.

Marian Munteanu (PNL): Nu stiu daca Zelea Codreanu a fost un criminal. Sunt controverse...

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a spus ca nu stie daca Zelea Codreanu a fost un criminal, asa cum l-a retinut istoria, potrivit mediafax. ro. Nu stiu daca Corneliu Zelea Codreanu.

Marian Munteanu, verificat de CNSAS, la cererea copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga (VIDEO)

Marian Munteanu, candidatul PNL in cursa pentru Primaria Capitalei, va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii la cererea copresedintilor Partidului National Liberal, Alina.

SAR si PNL au cerut CNSAS sa verifice daca Munteanu a colaborat cu Securitatea

Societatea Academica din Romania si Romania Curata au solicitat Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) sa clarifice situatia candidatului PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, informeaza RomaniaCurata. De asemenea, si PNL a solicitat CNSAS, marti seara, sa-l verifice pe candidatul liberal la Primaria Capitalei.

Marian Munteanu, verificat de CNSAS daca a colaborat cu Securitatea

Marian Munteanu va fi verificat de CNSAS, dupa ce SAR a depus o cerere in acest sens, a declarat Dinu Zamfirescu, membru al CNSAS. El a precizat ca si PNL a depus o cerere in acest sens, insa aceasta era facuta in baza unei legi care a fost declarata neconstitutionala.

Vasile Blaga: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la candidatura lui Marian Munteanu

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor.

Romania Curata a solicitat oficial de la CNSAS dosarul lui Marian Munteanu

ACTUALIZARE 12;36 Colegiul CNSAS discuta in sedinta de joi solicitarile PNL si SAR privindu-l pe Munteanu Colegiul CNSAS va discuta in sedinta de joi solicitarile PNL si SAR privindu-l pe Marian Munteanu, insa verificarile ar putea dura si o luna, a declarat pentru Mediafax, Dinu Zamfirescu.

Marian Munteanu si Securitatea. Presedintele Asociatiei 21 Decembrie: Exista o chitanta pe care se vede ca a fost platit pentru informatiile pe care le avea (VIDEO)

Noi informatii despre activitatea lui Marian Munteanu apar, in contextul solicitarii la CNSAS din partea copresedintilor Partidului National Liberal, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, de a-si verifica.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )