Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marian Munteanu: Nu mi-e frica. Eu doresc o solutie buna, pentru ca nu am venit sa candidez pentru mine

Antena3 Antena3,
Marian Munteanu: Nu mi-e frica. Eu doresc o solutie buna, pentru ca nu am venit sa candidez pentru mine

Liderii PNL se reunesc intr-o sedinta foarte importanta, in urma careia vor decide daca Marian Munteanu mai ramane sau nu candidatul sustinut la Primaria Capitalei. Marian Munteanu particip. continuă pe Antena3

Marian Munteanu: Am consimtit sa imi retrag candidatura de la Primaria Capitalei. Sunt convins ca PNL va gasi o solutie pentru a pastra unitatea echipei (VIDEO)

Marian Munteanu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL, ca isi retrage candidatura de la functia de primar general al Capitalei. Munteanu a inceput prin a.

Culisele rocadei Marian Munteanu - Catalin Predoiu.Filmul zilei in care PNL si-a gasit al patrulea candidat la Capitala

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, a fost scos la lumina de partid, ca solutie de sacrificiu pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a fost fortat sa se retraga, pe motiv ca trecutul sau tumultuos eclipseaza orice program electoral.

Ce spune Marian Munteanu despre construirea unei moschei in Bucuresti

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat, luni seara, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca autoritatile romane trebuie sa trateze cu seriozitate tema construirii unei moschei in Capitala, precizand ca trebuie sa fie gasita o solutie rationala in privinta ridicarii lacasului de cult.

Dosar de Politician: Marian Munteanu este businessman din 1991, dar toate firmele sale au intrat in faliment (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre afacerile lui Marian Munteanu si ale fratelui sau, Bogdan Munteanu. Marian Muntenu, fosta propunere a PNL pentru Primaria.

EXCLUSIV Legatura lui Marian Munteanu cu Securitatea, avandu-l ca tinta pe Petre Tutea

In timp ce era student, Marian Munteanu, care si-a retras, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Capitalei din partea PNL, a facut parte din echipa care i-a fost alaturi lui Petre Tutea. Din pacate, prietenia lui Munteanu, dar si a celorlalti studenti din echipa sa cu batranul filosof nu a tinut decat cateva luni, pana cand Securitatea a intrat pe fir.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Romania Curata a solicitat oficial de la CNSAS dosarul lui Marian Munteanu

ACTUALIZARE 12;36 Colegiul CNSAS discuta in sedinta de joi solicitarile PNL si SAR privindu-l pe Munteanu Colegiul CNSAS va discuta in sedinta de joi solicitarile PNL si SAR privindu-l pe Marian Munteanu, insa verificarile ar putea dura si o luna, a declarat pentru Mediafax, Dinu Zamfirescu.

Candidatul PNL la Sectorul 6 se leapada de Marian Munteanu: Nu are ce cauta acum in strada

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa.

Dupa Raetchi, si Razvan Mironescu se delimiteaza: In strada, voi merge singur. Marian Munteanu sa-si clarifice intai programul

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, pentru agentia Mediafax, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa isi clarifice programul pentru Bucuresti.

Ruptura in PNL. Candidatii de la sectoare se distanteaza de Marian Munteanu

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa isi clarifice programul pentru Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )