Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este Adrian Duicu, seful PSD Mehedinti retinut de DNA

Adevărul Adevărul,
Cine este Adrian Duicu, seful PSD Mehedinti retinut de DNA

Adrian Duicu are 43 de ani si se afla la primul mandat de presedinte al CJ Mehedinti, dupa ce intre anii 2008-2012 a a fost consilier judetean. Duicu este presedintele filialei PSD Mehedinti, presedinte al biroului Ligii alesilor locali ai PSD noiembrie 2013) si secretar executiv al PSD. continuă pe Adevărul

Cine este Adrian Duicu, seful PSD Mehedinti saltat de DNA

Adrian Duicu are 43 de ani si se afla la primul mandat de presedinte al CJ Mehedinti, dupa ce intre anii 2008-2012 a a fost consilier judetean. Duicu este presedintele filialei PSD Mehedinti, presedinte al biroului Ligii alesilor locali ai PSD noiembrie 2013) si secretar executiv al PSD.

PROFIL Cine este Adrian Duicu, baronul PSD de Mehedinti la care au descins procurorii DNA

Ioan Adrian Duicu 43 de ani) a confirmat astazi ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza perchezitii la domiciul sau, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite de functionari cu functii de conducere in plan local, in perioada 2012-2013 si in luna ianuarie 2014. Presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu este liderul filialei din Mehedinti a PSD, este secretar executiv al social-democratilor, iar la finalul anului trecut a fost ales presedinte al biroului Ligii alesilor locali ai PSD. Declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate, Adrian Duicu a fost demis de 3 ori din functia de consilier judetean, pentru ca in 2012 sa fie repus in functie. Presa a relatat ca mama lui Duicu ar fi depus plangere la politie ca fiul sau o bate, insa ca politia ar fi musamalizat cazul. Descarca din articol Declaratia de Avere si Declaratia de Interese ale lui Adrian Duicu.

UPDATE Adrian Duicu, presedintele CJ Mehedinti, a fost ridicat de la locuinta parintilor

Presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu PSD), suspectat de abuz in serviciu si trafic de influenta, a fost ridicat de anchetatori, miercuri dupa-amiaza, de la locuinta parintilor sai din comuna Toplet Caras-Severin), in urma unor perchezitii care au durat cateva ore, transmite Mediafax. Acesta a fost dus la audieri. Citeste aici: Cine este Adrian Duicu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti la care au descins procurorii DNA .

UPDATE Caracatita baronului de Mehedinti, lovita de DNA. Adrian Duicu, retinut pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Adrian Duicu, liderul PSD Mehedinti si presedintele Consiliului Judetean, a fost ridicat, miercuri, de procurori de la locuinta parintilor sai, din Caras-Severin,si dus la sediul DNA Bucuresti pentru audieri. Joi dimineata, procurorii DNA au decis retinerea pentru 24 de ore a lui Duicu, pentru trafic de influenta si abuz in serviciu.

UPDATE Actiune de amploare a procurorilor DNA din Turnu Severin. Sunt vizate nume importante din PSD Mehedinti

Vizat de acheta procurorilor DNA este si Adrian Duicu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti si seful PSD Mehedinti.

UPDATE Caracatita baronului Duicu, lovita de DNAla Mehedinti

Adrian Duicu, liderul PSD Mehedinti si presedintele Consiliului Judetean, a fost ridicat, ieri, de procurori de la locuinta parintilor sai, din Caras-Severin,si dus la sediul DNA Bucuresti pentru audieri.

Presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu (PSD), ridicat de acasa pentru fapte de coruptie. Seful Politiei Mehedinti, suspectat de abuz in serviciu si trafic de influenta

Update 14. 40 - Presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu PSD), suspectat de abuz in serviciu si trafic de influenta, a fost ridicat de anchetatori miercuri dupa-amiaza, de la locuinta parintilor sai din.

Seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu: Sunt perchezitii la locuinta mea, dupa care vom merge la Consiliul Judetean

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Mehedinti, Adrian Duicu, a confirmat ca astazi au loc perchezitii la locuinta sa, precizand ca va pleca apoi, impreuna cu anchetatorii, la sediul CJ. Sunt acasa,.

Presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu (PSD), ridicat de acasa pentru fapte de coruptie

Update 14. 40 - Presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu PSD), suspectat de abuz in serviciu si trafic de influenta, a fost ridicat de anchetatori miercuri dupa-amiaza, de la locuinta parintilor sai din.

Perchezitii la sediul CJ Mehedinti. Adrian Duicu a fost adus la CJ de procurorii DNA

La aceasta ora au loc perchezitii la sediul Consiliului Judetean Mehedinti, presedintele institutiei, Adrian Duicu, fiind adus de procurori de la locuinta familiei sale din Valea Cernei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )