Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine este Amal Alamuddin, avocata care l-a convins pe Clooney sa renunte la celibat: o femeie de succes, care-ti taie rasuflarea

Adevărul Adevărul,
Cine este Amal Alamuddin, avocata care l-a convins pe Clooney sa renunte la celibat: o femeie de succes, care-ti taie rasuflarea

George Clooney s-a insurat, sambata, cu Amal Alamuddin o avocata britanica de origine libaneza. Dar cine este femeia care l-a convins pe cel mai ravnit burlac de la Hollywood sa renunte la celibat? Apropiati ai cuplului sustin ca actorul american este un norocos, care a tras lozul cel mare. continuă pe Adevărul

Titlul zilei: Amal Alamuddin, avocata aclamata la nivel international, s-a casatorit cu un actor

Site-ul The Business Woman ofera titlul zilei in presa internationala, dupa nunta lui George Clooney cu avocata libaneza Amal Alamuddin: Amal Alamuddin, avocata aclamata la nivel international, s-a casatorit cu un actor. Titlul ironizeaza modalitatea in care mass-media a prezentat nunta celor doi, accentul fiind pus doar pe celebrul actor George Clooney.

Politic Show: Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtutile micului Titulescu; Opozitia stie cine este ofiterul acoperit despre care a vorbit Traian Basescu; Procesul lui Iohannis: Ce risca ACL si cum muta M

Elena Udrea despre Iohannis: M-am mirat ca ACL a ales un candidat ce ar urma sa fie judecat pentru incompatibilitate. Candidatul PMP la alegerile. PSD a racolat 150 de alesi locali in Dambovita. Numarul alesilor locali damboviteni care au trecut la PSD de la aparitia ordonantei privind migratia politica.

George Clooney si Amal Alamuddin au luat cu asalt Venetia! Totul despre ultimele pregatiri inainte de nunta anului!

Asteptarea a luat sfarsit, iar George Clooney, cel mai ravnit burlac de la Hollywood, se pregateste sa-i jure iubire vesnica in fata altarului lui Amal Alamuddin, femeia care, in doar cateva luni, l-a facut sa uite de planurile sale de a ramane toata viata burlac. Nunta are loc in Venetia, iar invitatii au ajuns deja in cel despre care se spune ca ar fi cel mai romantic oras!.

Actorul George Clooney si iubita sa Amal Alamuddin, la un pas de casatorie

Celebrul actor, George Clooney, a spus adio burlaciei la Venetia. Aleasa sa este avocata britanica de origine libaneza, Amal Alamuddin. George si Amal au facut repetitii inainte de ceremonie, iar apoi au plecat,.

Actorul George Clooney si iubita sa Amal Alamuddin s-au casatorit la Venetia

Celebrul actor, George Clooney, a spus adio burlaciei la Venetia. Aleasa sa este avocata britanica de origine libaneza, Amal Alamuddin. George si Amal au facut repetitii inainte de ceremonie, iar apoi au plecat,.

George Clooney si Amal Alamuddin s-au casatorit civil luni, la Venetia

George Clooney si partenera sa, avocata britanica Amal Alamuddin, si-au oficializat relatia luni, cei doi spunand Da la sediul primariei din Venetia.

Cel mai ravnit burlac al Hollywoodu-ului s-a insurat: George Clooney si Amal Alamuddin, cununie cu fast la Venetia

Actorul american George Clooney si avocata Amal Alamuddin s-au casatorit civil sambata, in cadrul unei ceremonii private, la statiunea de lux Aman Canal Grande, din Viena Italia), relateaza CNN.

Este oficial! George Clooney si Amal Alamuddin au devenit sot si sotie!

Asteptarea a luat sfarsit. Desi se zvonea ca George Clooney si Amal Alamuddin se vor casatori abia luni, iata ca mult asteptata nunta a avut deja loc ieri in cadrul unei ceremonii private desfasurata la un resort de lux din Venetia si oficiata de fostul primar al Romei.

George Clooney si Amal Alamuddin au avut nunta anului: noi detalii si primele fotografii cu mirii

Dupa ce sambata George Clooney si Amal Alamuddin si-au depus juramintele in cadrul unei ceremonii informale, cuplul a spus da in mod oficial, luni, la sediul primariei din Venetia. O cununie cu fast, lunga de patru zile, urmata de un maraton de petreceri, ce au adunat laolalta nume sonore din showbizz, nunta lui Goorge Clooney cu Amal Alamuddin a fost catalogata, de presa internationala, drept nunta anului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )