Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Ana Birchall, unul dintre cei mai bogati ministri ai cabinetului Grindeanu. Episodul controversat de pe urma caruia a primit mii de euro daune

Adevărul Adevărul,
Cine este Ana Birchall, unul dintre cei mai bogati ministri ai cabinetului Grindeanu. Episodul controversat de pe urma caruia a primit mii de euro daune

Aflata la al doilea mandat de deputat de Vaslui, Ana Birchall, presedinte al Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputatilor, a fost propusa pentru functia de ministru al Afacerilor Europene in cabinetul Sorin Grindeanu. continuă pe Adevărul

10 obiceiuri la care trebuie sa renunti in 2017 pentru a fi fericit - lista intocmita de unul dintre cei mai mari speakeri motivationali

La fiecare sfarsit de an ne facem planuri, punem pe hartie ce ne dorim, ce vrem sa realizam, insa de putine ori ne gandim la ce sa renuntam si la ce ne-ar face bine sa renuntam. Speakerul motivational Lorand Soares-Szasz, cunoscut in Romania, a intocmit o lista cu cateva dintre obiceiurile de care ar fi bine sa scapam.

Doliu in invatamantul vasluian. S-a stins din viata unul dintre cei mai iubiti profesori de limba franceza

Angelica Dobre 63 ani) fosta profesoara de limba franceza si director al Liceului Mihail Kogalniceanu din Vaslui s-a stins din viata in prima zi a anului 2017.

intreb cu sufletul la gura: Vrei sa fii sotia mea?. AU ANUNTAT NUNTA. Care este primul cuplu care isi va uni destinele in 2017 (FOTO)

Anul 2017 si-a anuntat prima nunta. Unul dintre cei mai ravniti burlaci si-a gasit aleasa inimii si vrea sa o duca la altar. Dupa divortul de Lora, Dan Badea si-a gasit sufletul pereche si a decis.

GUVERN PATAT. Ana Birchall, propusa ca ministru delegat pentru Afaceri Europene, a fost consiliera lui Geoana si Ponta. Birchall a castigat procesul cu un jurnalist care o implicase intr-un scandal sexual

Ana Birchall, propusa ca ministru delegat pentru Afaceri Europene in Guvernul Grindeanu, are 43 de ani, iar de 11 ani este membru PSD.

Ana Birchall, propusa ca ministru delegat pentru Afaceri Europene, a fost consiliera lui Geoana si Ponta. Birchall a castigat procesul cu un jurnalist care o implicase intr-un scandal sexual

Ana Birchall, propusa ca ministru delegat pentru Afaceri Europene in Guvernul Grindeanu, are 43 de ani, iar de 11 ani este membru PSD.

Doua contributii extraordinare mai putin cunoscute pe care Wicksell le-a facut pentru noi

Pe 20 decembrie 2016 s-au implinit 165 de ani de la nasterea lui Johan Gustav Knut Wicksell. Unul dintre cei mai mari economisti ai lumii. Ma numar printre aceia care spun despre Knut Wicksell ca este, probabil, cel mai nedreptatit economist al lumii.

TRADITII DE SFANTUL VASILE: Cum sa ne sporim norocul in Noul An

Astazi este Sfantul Vasile unul dintre cei mai importanti teologi crestini. Peste 600 de mii de romani isi serbeaza in prima zi din Noul An onomastica. in traditia populara, de.

Anul 2016, pe litoral: in ciuda numarului mare de turisti, zeci de hoteluri sunt in paragina, iar problema locurilor de parcare este acuta

Anul 2016 a fost, fara indoiala, unul din cei mai buni de dupa 1989 pentru turismul de pe litoralul romanesc. Cel mai bun din ultimul deceniu, nu se sfiesc sa spuna, triumfalist, unii dintre actorii de pe litoral.

ELENA BASESCU a dezmintit zvonurile ca de Revelion se afla in Maldive: Cine este COMPANIONUL FANTOMA alaturi de care si-a petrecut noaptea dintre ani(VIDEO)

Elena Basescu a dezmintit zvonurile potrivit carora, ar fi urmat sa isi petreaca Revelionul intr-o locatie exotica. Mai mult, EBA a postat o fotografie pe o retea de socializare care descrie cum a ar.

Cine este Viorel Stefan, posibilul ministru al Finantelor in Guvernul Grindeanu

Deputatul PSD Viorel Stefan, 62 de ani, seful comisiei de buget finante al Camerei Deputatilor ar putea fi validat ca ministru de Finante, potrivit unor surse din PSD. Stefan a mai fost in carti pentru preluarea aceluiasi minister imediat dupa arestarea fostului ministru Darius Valcov, dar premierul de atunci l-a preferat pe Eugen Teodorovici. Stefan este membru PSD din 1993, el avand la activ trei mandate de senator si doua de deputat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )