Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este candidatul din Alba care a obtinut nota 10 la Titularizare 2013

Adevărul Adevărul,
Cine este candidatul din Alba care a obtinut nota 10 la Titularizare 2013

Un singur candidat din cei care au participat la Titularizare 2013 in Alba a obtinut nota 10 la disciplina de examen. Este vorba despre o candidata din Teius care a sustinut examenul la disciplina Limba si literatura romana, elemente de pedagogie scolara in invatamantul primar si care vizeaza un post de invatator. continuă pe Adevărul

REZULTATE TITULARIZARE 2013. 79,89% dintre profesori au obtinut nota 5, inainte de contestatii.

Rata de promovare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar este de 79,89%, precizeaza Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Dupa corectarea lucrarilor celor 29. 509 candidati, 47,78% adica 14. 098 candidati) au obtinut note intre 7 si 10, iar 32,11%, note intre 5 si 7. De asemenea, 160 de candidati au obtinut nota 10 la examenul de titularizare de anul acesta, 19 fiind din Bucuresti. Cel mai .

Ce spune Udrea despre formatiunile de dreapta si candidatul din 2014.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca PDL, PMP, Forta Civica, PNTCD, dar si PNL, atunci cand va fi dat afara de la guvernare si Antonescu nu va mai fi liderul partidului, trebuie sa construiasca un pol politic puternic care sa se lupte cu PSD la alegerile prezidentiale din 2014, transmite Mediafax. Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, la RFI, ca tine de Elena Udrea sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara, aratand .

Cine este vinovat pentru retrogradarea Rapidului, in opinia lui Cristescu.

Actionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Federatia Romana de Fotbal FRF) este vinovata pentru retrogradarea echipei Rapid, subliniind ca luni vor fi demarate actiuni in instanta, transmite Mediafax. Mi se pare o nedreptate iesita din comun in fotbalul romanesc si nu este singura. Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. Acum aflu cu stupoare ca echipa care a retrogradat de doua ori ramane in locul Rapidului. Aflandu-ne si meritandu-ne locul in .

Doi frati din Alba s-au batut pana au cazut de la etaj

Un tanar din judetul Alba a ajuns in stare grava la spital pentru ca a vrut sa-si apere mama de furia fratelui mai mare. Cei doi s-au luat la bataie si au cazut prin una dintre ferestrele blocului in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )