Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Cosmin Necula, noul primar al Bacaului. Studiile, experienta si averea tanarului care si-a propus sa reformeze PSD-ul si administratia locala

Adevărul Adevărul,
Cine este Cosmin Necula, noul primar al Bacaului. Studiile, experienta si averea tanarului care si-a propus sa reformeze PSD-ul si administratia locala

Deputatul Cosmin Necula 38 de ani), presedinte al Organizatiei Municipale PSD din Bacau a castigat detasat alegerile penttru functia de primar acumuland mai mult decat candidatii Cristinel Manolache si Dragos Luchian la un loc, de pe locurile doi si trei. Este jurist de meserie, specializat in drept international si diplomatie, si pana acum nu a fost niciodata implicat in vreun scandal de coruptie. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri locale 2016 Bacau. Cosmin Necula a castigat detasat primaria

Candidatul PSD Cosmin Necula este creditat cu circa 31% din sufragii, in vreme ce candidatul de pe locul doi, Cristinel Manolache, are circa 14% din voturi, aproape la egalitate cu Dragos Luchian, care s-a clasat pe locul trei, inaintea lui Romeo Stavarache.

Candidatul PSD Cosmin Necula a castigat alegerile in municipiul Bacau

Cosmin Necula, candidatul PSD pentru Primaria municipiului Bacau, a castigat alegerile, fiind creditat cu 34,18 din optiunile electoratului, potrivit numaratorii paralele efectuate pana la ora 2,00 de.

Alegeri locale 2016. Catalin Flutur este noul primar al Botosaniului. Acesta a castigat detasat fata de principalul contracandidat

In urma scrutinului de ieri si a numaratorii voturilor, liberalul Catalin Flutur este noul primar al municipiului Botosani. Acesta ar fi al treilea mandat al lui Flutur ca primar al Botosaniului.

Adrian Mocioniu (PSD), noul primar al Sloboziei

Social-democratul Adrian Mocioniu este noul primar al Sloboziei. Potrivit presei locale,candidatul PNL la functia de primar al Sloboziei, Ioan Martin, a pierdut in fata candidatului PSD, Adrian.

REZULTATE ALEGERI PIATRA NEAMT. Dragos Chitic este noul primar

Liberalul Dragos Chitic, noul primar al municipiului Piatra Neamt conform centralizarii paralele a organizatiei judetene PNL, a declarat, pentru AGERPRES, ca are convingerea ca, la.

Adrian Dobre, noul primar al orasului Ploiesti

Liberalul Adrian Dobre este noul primar al Ploiestiului, conform unor surse myploiesti. ro. El l-a invins pe Cristian Ganea, candidatul PSD si primar interimar in exercitiu. Adrian Dobre are 40 de.

Candidatul PSD castiga la Focsani: Cristi Misaila, noul primar al orasului

PSD mai castiga o primarie. Social-democratul Cristi Misaila este noul primar al orasului Focsani. Misaila a obtinut 41,5% dintre voturi, dupa efectuarea numararii paralele a peste 80% din buletinel.

Candidatul liberal Dragos Chitic, noul primar al municipiului Piatra Neamt

Candidatul liberal Dragos Chitic este noul primar al municipiului Piatra Neamt, conform centralizarii paralele a organizatiei judetene PNL. Multumesc pietrenilor pentru faptul ca mi-au acordat un vot de.

PSD castiga la Buzau: Constantin Toma, noul primar al municipiului

Conform rezultatelor partiale, Constantin Toma, candidatul PSD, si-a adjudecat fotoliul de primar al Buzaului cu peste 40 de procente. Noul primar le-a multumit pe Facebook buzoienilor, dar si colegilor.

Alegeri locale 2016. Marian Dragomir, noul primar al Brailei: Mai putine vorbe si mai multe fapte!

Marian Dragomir, noul primar al Brailei, cel care a castigat alegerile locale 2016, a declarat ca, in mandatul sau, va vorbi mai putin si va face mai mult, astfel incat sa le confirme celor care i-au acordat incredere ca nu si-au irosit votul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )