Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine este creierul din spatele atentatului de la Moscova

Antena3 Antena3,
Cine este creierul din spatele atentatului de la Moscova

Suspectul acuzat de complot pentru sangerosul atac terorist din Sank- Petersburg, de la metrou, a fost arestat langa Moscova. Informatia a fost facuta publica de oficialii de securitate rusi, potrivit. continuă pe Antena3

ASF: Nationalizarea pensiilor nu este posibila din punct de vedere legal

ASF, o noua reactie in scandalul pensiilor private. Dupa ce au dat o amenda record pentru grupul NN, reprezentantii institutiei sustin ca nationalizarea pensiilor nu este posibila din punct de vedere.

Papa Francisc cere, in predica rostita de Paste, depasirea starii de pacat: invierea lui Hristos este eliberarea din robia mortii

Papa Francisc cere, in predica rostita de Paste, depasirea starii de pacat: invierea lui Hristos este eliberarea din robia mortii .

Sapte mituri despre VPN si adevarul din spatele acestora

Folosirea unui VPN este un concept asociat cu multe teorii aparute din auzite, dar adevarul despre aceasta tehnologie este usor diferit fata de ce ti se spune. VPN sau Virtual Private Network este o tehnologie prin intermediul careia te poti conecta la un server care sa intermedieze conectarea ta la internet. Astfel, iti poti masca [].

Cine este Alexandru Ghita, cel care i-a dus pe politisti la fratele sau care se ascundea in Serbia

Alexandru Ghita este cel care i-a condus pe politisti la fratele sau, fugarul Sebastian Ghita, care se ascundea in Serbia, la Belgrad. Alexandru Ghita este patronul operatorului de telecomunicatii 2K telecom, companie pe care a preluat-o in 2015 prin achitia actiunilor pe care le mai detinea in firma milionarului Vasile Domente, unchiul fratilor Ghita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )