Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cine este femeia care l-a facut bine pe Marica si care este metoda ei

Online Sport Online Sport,
Cine este femeia care l-a facut bine pe Marica si care este metoda ei

Vestea ca o practicanta a medicinei alternative. Marijana Kovacevic, l-a facut bine pe Ciprian Marica dupa cateva zilea surprins pe toata lumea. Iata cine este aceasta si care este metoda ei. Marica nu este primul jucator de fotbal roman care ii trece pragul. continuă pe Online Sport

Cine este Ovidiu Anton, castigatorul Eurovision Romania

Ovidiu Anton a castigat aseara finala Eurovision Romania, urmand sa ne reprezinte tara la competitia de la Stockholm. Iata cine este artistul care a incercat, aproape in fiecare an, din 2010, incoace sa castige Selectia Nationala Eurovision.

Cine a fost femeia pe care ar fi ucis-o profesorul universitar din Bucuresti. Fratele victimei: Noi am fost convinsi de atunci ca el este

Familia Fulga, din Iancu Jianu, judetul Olt, a trait aproape 20 de ani o drama, stiind ca ucigasul Mihaelei Fulga, profesoara la Liceul Mihail Sadoveanu din Bucuresti, ucisa cu o cruzime extraordinara in noaptea de 26/27 iunie 1998, in Bucuresti, este in libertate. Fratele victimei declara astazi ca in tot acest timp familia a fost convinsa ca fostul iubit, profesorul universitar retinut astazi, este faptasul, dar ca era nevoie de probe.

Greu de recunoscut! Cine este actrita asta atat de friguroasa?

Nici pentru vedete nu sunt numai zile senine. A dovedit-o o celebra actrita, greu de recunoscut dupa cat de bine se infofolise.

Cine este Darren White, fostul sef al US Secret Service si cu cine face afaceri in Romania

White Darren Terrell, care s-a remarcat recent prin iesiri pe tema coruptiei din Romania dar si prin critici la adresa procurorilor DNA, figureaza ca asociat alaturi de Adrian Sarbu in firma American Security Consultants SRL, potrivit datelor de la Registrul Comertului. Infiintata in decembrie 2013, firma are ca activitate principala consultanta in domeniul securitatii. Darren White figureaza ca director general si administrator. Potrivit datelor de la registru, procurorii DIICOT au dispus masura sechestrului asigurator, inca din mai 2015, pe actiunile detinute de Adrian Sarbu in aceasta companie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )