Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Igor Dodon, liderul PSRM, aflat pe primul loc in Parlamentul Republicii Moldova

B1 B1,
Cine este Igor Dodon, liderul PSRM, aflat pe primul loc in Parlamentul Republicii Moldova

Numele lui Igor Dodon este pe buzele tuturor, in Republica Moldova, dupa rezultatul spectaculos obtinut la alegerile parlamentare, partidul sau urmand sa aiba 25 de mandate parlamentare. Igor Dodon 39 de ani) a. continuă pe B1

Cine este Igor Dodon, marele castigator al alegerilor din R.Moldova

Igor Dodon, fost membru PCRM, din care a plecat pentru a prelua conducerea Partidului Socialistilor PSRM) in 2011, a creat o surpriza de proportii pe scena politica din R. Moldova, reusind sa aduca aceasta formatiune extraparlamentara pe primul loc dupa alegerile legislative de duminica, scrie Mediafax.

Igor Dodon, economistul care reuseste sa aduca PSRM pe primul loc in Parlamentul Moldovei

Igor Dodon, fost membru PCRM, din care a plecat pentru a prelua conducerea Partidului Socialistilor PSRM) in 2011, a creat o surpriza de proportii pe scena politica din Republica Moldova. El a reusit sa aduca aceasta formatiune extraparlamentara pe.

Subiectele zilei: Sanatatea romanilor: bolile care ne omoara. Traiul prost si alegerile gresite ne mananca anii; Cum devine Romania importator de creiere; Ultimul 1 Decembrie pentru Traian Basescu in calitate de sef al statului, primul pentru Klaus Iohan

Constructiile noi, o adevarata loterie in Romania. Vedete si oameni obisnuiti s-au trezit cu case care se prabusesc singure. Un domeniu in care s-au vehiculat profituri de sute de milioane de euro este dominat de coruptie si trafic de influenta, e guvernat de spagi si avize luate mai mult cu ochii inchisi si mai putin cu verificari minutioase. Corespondenta speciala de la Chisinau. Asteptarile politicienilor dupa vot. Partidul Socialist - extremism prorus cu orientari personale europene. Igor Dodon, liderul unui partid prorus din Republica Moldova este de fapt in plan personal un proroman. Mama lui este profesoara de limba romana, copiii lui studiaza la o scoala de limba romana.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )