Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Igor Dodon, marele castigator al alegerilor din R.Moldova

România Liberă România Liberă,
Cine este Igor Dodon, marele castigator al alegerilor din R.Moldova

Igor Dodon, fost membru PCRM, din care a plecat pentru a prelua conducerea Partidului Socialistilor PSRM) in 2011, a creat o surpriza de proportii pe scena politica din R. Moldova, reusind sa aduca aceasta formatiune extraparlamentara pe primul loc dupa alegerile legislative de duminica, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Cine este Igor Dodon, liderul PSRM, aflat pe primul loc in Parlamentul Republicii Moldova

Numele lui Igor Dodon este pe buzele tuturor, in Republica Moldova, dupa rezultatul spectaculos obtinut la alegerile parlamentare, partidul sau urmand sa aiba 25 de mandate parlamentare. Igor Dodon 39 de ani) a.

Igor Dodon, economistul care reuseste sa aduca PSRM pe primul loc in Parlamentul Moldovei

Igor Dodon, fost membru PCRM, din care a plecat pentru a prelua conducerea Partidului Socialistilor PSRM) in 2011, a creat o surpriza de proportii pe scena politica din Republica Moldova. El a reusit sa aduca aceasta formatiune extraparlamentara pe.

Dmitri Rogozin spune ca rezultatele alegerilor din Republica Moldova nu reflecta ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni (FOTO)

Rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare din Republica Moldova nu reflecta in totalitate ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni, este de parere vicepremierul rus, Dmitri Rogozin. Vicepremierul rus a.

Vlad Filat, la RFI: Rezultatul alegerilor din Republica Moldova ofera posibilitatea de a crea o coalitie pro-europeana

Cele trei partide proeuropene din Parlamentul de la Chisinau ar putea forma o coalitie de guvernare. Declaratia a fost facuta la RFI de presedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat. E vorba de PLDM, PDM si PL.

Traian Basescu saluta rezultatul alegerilor din Republica Moldova: Romania va fi in continuare un partener in realizarea obiectivelor de apropiere de UE

Presedintele Traian Basescu a transmis luni un mesaj cu privire la alegerile parlamentare din Republica Moldova de duminica, aratand ca a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al scrutinului. Seful.

Victor Ponta saluta rezultatelor alegerilor din Moldova

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis lui Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Moldova, felicitari pentru rezultatul obtinut la alegerile din Republica Moldova, salutand votul pentru directia pro-europeana, demonstrat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )