Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este martorul important in cazul Silaghi care apare in referatul procurorilor si ce declara acesta

Antena3 Antena3,
Cine este martorul important in cazul Silaghi care apare in referatul procurorilor si ce declara acesta

Un martor important din referatul procurorilor in cazul Ovidiu Silaghi, ale carui initiale sunt S. , este fostul ofiter de informatii Remus Span, potrivit unor informatii publicate de Q Magazine si prezentate. continuă pe Antena3

Martor-cheie in cazul Silaghi, care apare in referatul procurorilor: Nelu Iordache minte

Un martor important din referatul procurorilor in cazul Ovidiu Silaghi, ale carui initiale sunt S. , este fostul ofiter de informatii Remus Span, potrivit unor informatii publicate de Q Magazine si prezentate.

Elena Udrea, intre preoti. Deputata PDL a postat pe Facebook fotografii in care apare sarutand icoane si purtand portul popular

Elena Udrea vrea sa arate romanilor dragostea ei pentru credinta ortodoxa si pentru portul popular. La 3 dimineata, ea a publicat pe contul de Facebook o serie de fotografii in care apare incojurata de preoti.

Chitoiu despre cazul Silaghi: Este o lovitura pentru PNL

Cererea de incepere a urmaririi penale impotriva liberalului Ovidiu Silaghi este o lovitura pentru PNL, a apreciat Daniel Chitoiu. Este o lovitura pentru PNL, a declarat Daniel Chitoiu, luni, intr-o.

Ivan, despre solicitarea DNA in cazul Silaghi: O coincidenta privind o persoana care nu-i place lui Basescu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, luni, referindu-se la solicitarea DNA de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva lui Ovidiu Silaghi, ca este vorba despre o concidenta legata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )