Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cine este noul director general al Tarom

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este noul director general al Tarom

Heinrich Vystoupil, fost sef al reprezentantei in Romania si Moldova a Austrian Airlines, a fost numit director general al Tarom, iar Dan Pascariu, presedintele UniCredit Tiriac Bank, va ocupa pozitia de presedinte al Consilului de Administratie al. continuă pe Wall-Street Ro

Tarom si-a ales noua conducere: Austriacul Heinrich Vystoupil, noul director general, Dan Pascariu - presedintele CA

Consiliul de Admininstratie al companiei Tarom l-a ales pe miercuri pe austriacul Heinrich Vystoupil, fost sef al reprezentantei in Romania si Moldova a Austrian Airlines, in functia de director general al.

Cine este noul director general al Tarom

Consiliului de Administratiei al operatorului de transport aerian Tarom si-a numit, in sedinta de miercuri, noua conducere, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Claudiu Saftoiu este noul presedinte al Consiliului de Administratie al TVR

Claudiu Saftoiu a fost validat de parlamentari in functia de presedinte-director general al TVR. PDL nu a participat la vot.

Concurs pentru postul de director general al CCCDC, dupa demisia lui Liviu Chelcea.

Ministerul Culturii si Patrimoniului National organizeaza, in perioada 16 octombrie - 4 decembrie, un concurs pentru postul de director general al Centrului de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii CCCDC), ramas vacant dupa demisia lui Liviu Chelcea, informeaza site-ul institutiei, potrivit Mediafax. Liviu Chelcea a fost director general al CCCDC din 2005 si a demisionat din functie in octombrie 2012, postul urmand sa fie ocupat in urma unui concurs organizat de Ministerul .

Parlament: Claudiu Saftoiu, validat ca presedinte director-general al TVR

Update 13. 40 - Claudiu Saftoiu a fost validat, marti, de plenul Parlamentului, in functia de presedinte-director general al SRTV, acesta intrunind 219 voturi pentru si sapte voturi impotriva. Senatorii si.

Sedinta comuna la Parlament, pentru validarea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al SRTv

Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor in care se voteaza validarea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune a inceput, anunta Agerpres. Votul pentru validarea in functia de presedinte - director general al Societatii Romane de Televiziune a lui Claudiu Saftoiu nu a fost posibil in sedinta comuna a Parlamentului din 9 octombrie, deoarece nu a fost intrunit cvorumul necesar.

Parlamentul ar putea valida luni numirea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al SRTv

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului ar putea vota luni validarea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv). Potrivit programului afisat pe site-ul Senatului, Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa se reuneasca in sedinta luni la ora 13:30.

Nicolae Surdu si-a incheiat mandatul de director general al BCC

Nicolae Surdu si-a incheiat mandatul de director general al Bancii Comerciale Carpatica simbol BCC), interimatul fiind asigurat de catre Ion Dobrica, potrivit unui comuniat al bancii.

Heinrich Vystoupil a fost desemnat noul CEO al companiei TAROM

Consiliul de Administratie al companiei TAROM a decis, miercuri, numirea lui Heinrich Vystoupil in functia de Director General Executiv. De asemenea, i-au desemnat pe Dan Pascariu si pe Valentin Macec pentru functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte. Sorin Georgescu va indeplini atributiile de Director General pana la semnarea contractului de mandat de catre Heinrich Vystoupil. Stire in curs de actualizare.

Anunt oficial. Cine este primul manager privat al unei companii de stat si care este misiunea dificila pe care trebuie sa o indeplineasca

Austriacul Heinrich Vystoupi este primul manager privat al unei companii de stat. Acesta va conduce compania Tarom si are o experienta indelungata in domeniul aviatic. A lucrat la companii mari precum Austrian.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )