Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sedinta comuna la Parlament, pentru validarea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al SRTv

Hotnews Hotnews,
Sedinta comuna la Parlament, pentru validarea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al SRTv

Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor in care se voteaza validarea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune a inceput, anunta Agerpres. Votul pentru validarea in functia de presedinte - director general al Societatii Romane de Televiziune a lui Claudiu Saftoiu nu a fost posibil in sedinta comuna a Parlamentului din 9 octombrie, deoarece nu a fost intrunit cvorumul necesar. continuă pe Hotnews

Parlamentarii PDL NU participa la votul din plen legat de Claudiu Saftoiu si sefia CSA.

PDL nu va participa la votul din plenul Parlamentului privind validarea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte director general al SRTv si revocarea din functie a presedintelui CSA, Constantin Buzoianu, a anuntat, marti, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, potrivit Mediafax. El a facut aceasta declaratie, in timpul unei pauze de consultari. Senatorii si deputatii, intruniti in sedinta comuna pentru validarea presedintelui consiliului de administratie al CA al SRTv si revocarea din .

Parlamentul ar putea valida luni numirea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al SRTv

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului ar putea vota luni validarea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv). Potrivit programului afisat pe site-ul Senatului, Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa se reuneasca in sedinta luni la ora 13:30.

Sedinta comuna a Parlamentului pentru noua conducere a TVR

Deputatii si senatorii se vor reuni in aceasta dimineata, la ora 10:00, in sedinta comuna pentru a stabili noua conducere a TVR, au decis, ieri, Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza sursele de presa.

Sedinta comuna a Parlamentului, marti, pentru noua conducere a TVR.

Deputatii si senatorii se vor reuni marti la ora 10:00 in sedinta comuna pentru a stabili noua conducere a TVR, au decis, luni, Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului, scrie Mediafax. In sedinta comuna parlarlamentarii ar urma sa faca numiri si pentru CNA si CNCD. Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni marti la 9:30 pentru a stabili ordinea de zi a acestei sedinte comune. Sedinta de plen reunit in care trebuia validat Claudiu Saftoiu in .

Sedinta comuna a Parlamentului, marti, pentru noua conducere a TVR

Vaslidarea lui Claudiu Saftoiu la conducerea TVR a fost amanata din nou, pentru a treia oara, din acelasi motiv: lipsa de cvorum. Deputatii si senatorii se vor reuni marti la ora 10:00 in sedinta comuna.

Parlament: Claudiu Saftoiu, validat ca presedinte director-general al TVR

Update 13. 40 - Claudiu Saftoiu a fost validat, marti, de plenul Parlamentului, in functia de presedinte-director general al SRTV, acesta intrunind 219 voturi pentru si sapte voturi impotriva. Senatorii si.

Claudiu Saftoiu, validat in functia de Parlament in functia de director al TVR

Noua conducere a Televiziunii Romane a fost aprobata marti, in plenul Parlamentul. Noul presedinte, Claudiu Saftoiu, a fost astfel validat in functie, dupa ce a fost ales, saptamana trecuta, presedinte al.

Claudiu Saftoiu: Este posibil ca TVR sa ceara majorarea taxei TV, incepand din 2013

Presedintele-director general al SRTv, Claudiu Saftoiu, a declarat marti, ca Televiziunea Nationala ar putea sa solicite majorarea taxei TV, incepand din anul 2013. Este foarte posibil lucrul acesta, a.

Claudiu Saftoiu: Este posibila indexarea taxei tv din 2013

Presedintele - director general al SRTv, Claudiu Saftoiu, a afirmat, marti, dupa ce a fost validat de plenul Parlamentului in aceasta functie, ca indexarea taxei TV este posibila incepand cu 1 ianuarie 2013, dar ea este conditionata de restructurarea televiziunii romane, potrivit Agerpres.

Claudiu Saftoiu este noul presedinte al Consiliului de Administratie al TVR

Claudiu Saftoiu a fost validat de parlamentari in functia de presedinte-director general al TVR. PDL nu a participat la vot.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )