Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine este noul Spider-Man! Iata ce actor le calca pe urme lui Tobey Maguire si Andrew Garfield

ADPM ADPM,
Cine este noul Spider-Man! Iata ce actor le calca pe urme lui Tobey Maguire si Andrew Garfield

Dupa ce in pielea indragitului personaj Spider-Man au intrat actori precum Tobey Maguire si Andrew Garfield, se pare ca un alt coleg de breasla se pregateste acum sa le calce pe urme! Iata despre cine este vorba! . continuă pe ADPM

VIDEO Digi 24: De la Matusa Tamara, la soacra Flavia. Cine este femeia care si-ar fi imprumutat cu 670 de milioane de euro fiica

De la Matusa Tamara, la soacra Flavia. In ultimii ani, rude apropiate ale VIP-urilor politice au aparut in mega-dosare de coruptie. Reporterii Digi 24 au reusit sa afle cine este soacra lui Vlad Moisescu, despre care procurorii sustin ca ar fi acordat imprumutul de 670 de milioane fiicei sale, drept paravan pentru mita de la Primaria Sectorului 1. Femeia, in varsta de 71 de ani, locuieste intr-un cartier central al Capitalei si sustine ca imprumutul este o inventie. Totusi, soacra Flavia nu neaga ca ar exista un contract de natura financiara intre ea si fiica ei, relateaza Digi 24.

Cine este Mihai Razvan Ungureanu, vechiul si probabilul viitor sef al SIE

Mihai Razvan Ungureanu. Fost premier pentru o scurta perioada, Mihai Razvan Ungureanu revine la sefia SIE dupa o pauza de trei ani. Mihai-Razvan Ungureanu s-a nascut la 22 septembrie 1968 la Iasi. Este absolven.

Cine este Vlad Moisescu, omul acuzat de procurori in dosarul Chiliman

Provenit dintr-o familie buna, Vlad Moisescu 48) este medic de profesie dar a studiat si dreptul. Tatal sau, Sorin Moisescu, a fost procurorul general al Romaniei 1997 - 1998) apoi presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pana in 2000 cand a decedat. Moisescu-tatal a fost nepot de frate al fostului Patriarh, Iustin Moisescu. Vlad Moisescu a profesat cativa ani ca medic chirurg la Spitalul Universitar, dar de la inceputul anilor 2000 se dedica in intregime politicii si afacerilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )