Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este romanul din spatele unui site important de stiri false

Playtech Playtech,
Cine este romanul din spatele unui site important de stiri false

Numarul mare de stiri false de pe Internet are diverse surse, iar una dintre acestea este chiar un roman ce se adreseaza americanilor. Cei de la inc. com au luat legatura cu detinatorul paginii de Facebook End the Fed, ce promoveaza articolele site-ului endingthefed. com. in spatele acestor pagini se afla Ovidiu Drobota, un roman de 24 []. continuă pe Playtech

UN ROMAN L-A AJUTAT pe Trump sa CASTIGE ALEGERILE iN SUA. TANARUL de 24 de ani, in spatele unui SITE celebru care a raspandit STIRI FALSE

Un roman, simpatizant al lui Donald Trump, se afla in spatele site-ului Ending the Fed care a raspandit stiri false in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din SUA.

Seful unui site conspirationist romanesc a fost implicat in campania lui Trump, prin care acesta a castigat alegerile din SUA

Un roman de 23 de ani, Ovidiu Drobota, seful unui site cu stiri controversate, a sustinut campania lui Donald Trump, prin care acesta a castigat alegerile din SUA, relateaza publicatia americana inc. com.

Cine este Fracois Fillon: Liberal pur-sange si promotor al economiei libere, adept al unei apropieri de Rusia si sustinator al unei Europe cu doua viteze

Francois Fillon, cel care are cele mai mare sanse in acest moment sa fie candidatul dreptei la prezidentialele din 2017 este adeptul unei apropieri masive de Rusia, prin ridicarea sanctiunilor economico-politice si cooperarea strinsa in Siria. De asemenea, el ar dori crearea unui guvern al zonei euro, ceea ce ar fi un pas enorm spre o Europa cu doua viteze. El este un liberal pur-sange, a promovat in campania electorala un stat mai suplu si este admirator declarat al lui Margaret Thatcher.

Cine este omul care detine 37.777 de modele de masini! E pentru a treia oara in Cartea Recordurilor. Vezi colectia impresionanta (FOTO, VIDEO)

Nabil Karam este numele unui barbat din Liban care face istorie prin colectia sa impresionanta de masini sport si diorame. Barbatul detine nu mai putin de 37. 777 de modele, dar ciferele cresc de la an la an,.

Eu nu sunt ca altii sa va pup in c..r! O profesoara din Iasi si-a dat eleva in judecata din cauza unui eseu scris la scoala!

O profesoara de la Colegiul Racovita din Iasi si-a chemat in instanta propriaeleva din cauza unui eseu scris de aceasta, anunta Reporter IS. Profesoara s-a simtit ofensata de ceea ce a scris.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )