Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine este Steven Sotloff, cel de-al doilea jurnalist american executat de jihadisti

Adevărul Adevărul,
Cine este Steven Sotloff, cel de-al doilea jurnalist american executat de jihadisti

Steven Sotloff, al doilea jurnalist american dupa James Foley care ar fi fost executat de catre jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI), potrivit unei inregistrari video inca neconfirmata difuzata marti, scria de mai multi ani despre lumea musulmana cu prudenta si respect, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO CASA ALBA: inregistrarea cu decapitarea jurnalistului Steven Sotloff este autentica

Jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic au revendicat marti executia prin decapitare a unui al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, intr-o inregistrare video care a provocat dezgustul occidentalilor.

Un al doilea jurnalist american a fost decapitat de Statul Islamic: Mama lui Steven Sotloff, mesaj catre gruparea terorista(VIDEO)

}nca o atrocitate comisa de gruparea terorista sunnita Statul Islamic. La nici doua saptamani de la decapitarea jurnalistului James Foley, un alt ziarist american, Steven Sotloff, a avut aceeasi soarta.

Un alt jurnalist american a fost decapitat de jihadistii SI. Steven Sotloff a fost rapit in Siria in urma cu un an de zile

Jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI) au revendicat intr-o inregistrare video, difuzata marti pe Internet, decapitarea unui al doilea ostatic american, Steven Sotloff, a anuntat Centrul.

Casa Alba a anuntat ca inregistrarea cu decapitarea jurnalistului Steven Sotloff este autentica

Inregistrarea video cu decapitarea jurnalistului american Steven Sotloff, difuzata marti de gruparea islamista Statul Islamic, este autentica, a anuntat, miercuri, Casa Alba, informeaza AFP; citata de.

Casa Alba: inregistrarea cu decapitarea jurnalistului Steven Sotloff este autentica

Casa Alba a anuntat, miercuri, ca inregistrarea video cu decapitarea jurnalistului american Steven Sotloff, difuzata marti de gruparea islamista Statul Islamic, este autentica, relateaza AFP. Serviciile de.

Jurnalistul american Steven Sotloff, decapitat de islamisti, avea si cetatenie israeliana

Jurnalistul american Steven Sotloff, decapitat de islamistii din gruparea Stat Islamic SI), avea si cetatenie israeliana, a anuntat, miercuri, presa locala. Cotidianul israelian Haaretz a relatat, in.

Caru' cu Vedete: Fotografii nud cu noua iubita a lui Lutu! Cum arata femeia pentru care aghiotantul il neglijeaza pe Gigi Becali; Cantareata Lea Michele, goala pe Internet; Cine este cu adevarat vinovat pentru esecul casniciei lui Slav cu Bianca

Loredana Groza, in costum de baie, la 20 de ani! Imaginea din anii '90 care i-a innebunit pe fani! Uite cum arata vedeta. Fanii Loredanei Groza. Consuelo Mutu, schimbare socanta de look! Cum arata acum. Sotia lui Adrian Mutu este o femeie curajoasa. Dovada sta si schimbarea de look la care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )