Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cine este Tsakalotos, noul ministru grec al Finantelor. El crede ca Grecia ar trebui sa ramana in zona euro

Adevărul Adevărul,
Cine este Tsakalotos, noul ministru grec al Finantelor. El crede ca Grecia ar trebui sa ramana in zona euro

Euclides Tsakalotos incheie - prin depunerea juramantului de ministru al Finantelor - tranzitia Atenei catre un stil de negociere mai conciliant cu creditorii internationali, relateaza DPA in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante (VIDEO)

Euclid Tsakalotos, coordonatorul negocierilor cu creditorii internationali, este noul ministru grec de finante, informeaza B1 TV. Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia,.

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de Finante: Este educat la Oxford si coordoneaza din aprilie negocierile Greciei cu creditorii

Euclid Tsakalotos, noul ministru de Finante al Greciei, are 55 de ani si coordoneaza din aprilie negocierile cu creditorii internationali, el fiind un economist format la Universitatea britanica Oxford.

Noul ministru grec de Finante: Elenii cred ca merita ceva mai bun si nu pot accepta un acord neviabil

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante, a declarat intr-o prima interventie publica faptul ca elenii au dat de inteles la referendum ca merita ceva mai bun si nu vor accepta o solutie.

Euclid Tsakolotos, noul ministru grec de finante (VIDEO)

Euclid Tsakolotos, coordonatorul negocierilor cu creditorii internationali, este noul ministru grec de finante, informeaza B1 TV. Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia,.

Cine este noul ministru de Finante al Greciei

Premierul grec Alexis Tsipras l-a numit pe Euclid Tsakalotos, seful negociatorilor cu creditorii internationali, in functia de ministru al Finantelor, in locul lui Yanis Varoufakis, scrie The Guardian.

Balan: Tinta PNL la locale, castigarea Primariei Bucuresti. Cine este candidatul potrivit

Vicepresedintele PNL, deputatul Ioan Balan, afirma ca principalul obiectiv al liberalilor pentru alegerile locale de anul viitor este castigarea Primariei Bucuresti, considerand ca Alina Gorghiu ar fi cel mai bun candidat, si face precizari si despre principalii candidati din regiunea Nord-Est.

iti vor da LACRIMILE cand ii vei afla povestea! Cine este acest om al strazii care interpreteaza DIVIN o melodie la pian (VIDEO)

Ati vazut vreodata un barbat fara casa din Florida cantand o versiune fara cusur a Styxs Come Sail Away? Daca raspunsul este nu, atunci ascultati-l in video de mai jos pentru a fi impresionati!Aici.

Cine este Cristian Busoi, fostul presedinte CNAS, posibil candidat al PNL la Primaria Bucuresti. Europarlamentarul a fost interceptat in dosarul baronului de Mehedinti Adrian Duicu

Europarlamentarul Cristian Busoi, copresedinte PNL Sector 1, s-a inscris joi in competitia interna a partidului pentru desemnarea candidatului la functia de primar al Bucurestiului, intr-un eveniment la care a participat si copresedintele PNL Alina Gorghiu. Busoi, in varsta de 37 de ani, a fost deputat in parlamentul Romaniei, apoi europarlamentar, presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, ulterior revenind in Parlamentul European, unde este membru in Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara. Numele lui Busoi a aparut in dosarul DNA al lui Adrian Duicu, baronul de Mehedinti, in perioada in care a fost seful CNAS. Vezi in articol un profil al candidatului PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )