Libnet.ro
UNICEF

15:30

Pe cine mai minte Victor Ponta?

Adevărul Adevărul,
Pe cine mai minte Victor Ponta?

A supravietuit motiunii de cenzura, datorita unei opozitii moi si unor aliante inca tari, dar continua sa minta in fata jurnalistii si cetatenii. Victor Ponta merge mai departe, dar zurgalaii DNA se aud in spatele sau mai tare decat oricand. continuă pe Adevărul

Motiunea de cenzura a PNL a picat. Guvernul merge mai departe. Victor Ponta: Avem majoritate, haideti sa ne apucam de treaba (VIDEO)

Motiunea de cenzura a PNL a picat, in urma votului acordat vineri in plenul Parlamentului, informeaza B1 TV. Scorul a fost de 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 au fost anulate. Pentru ca motiunea.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce a supravietuit motiunii de cenzura: S-a inchis discutia despre majoritate, hai sa ne apucam de treaba

S-a inchis discutia despre majoritate, hai sa ne apucam de treaba, a spus Victor Ponta imediat dupa ce a aflat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului sau a picat.

Traian Basescu, despre prezenta premierului la Baku:Victor Ponta nu mai stie cum sa ranjeasca si cui/ Despre atitudinea fata de cererea de urmarire penala: S-a ascuns ca strutul si din cat e de inalt a ramas o gamalie ca om politic

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca prezenta lui Victor Ponta la Baku arata ca nu mai stie cum sa ranjeasca si cui, relatia cu Federatia Rusa fiind un gest de ambiguitate in politica externa, si ca Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului intrucat s-a ascuns ca strutul de justitie, transmite Mediafax.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Ce GRESEALA majora a facut Victor Ponta

Cea mai mare greseala politica facuta de premierul Victor Ponta in cariera sa este ca l-a indepartat pe Antonescu de la candidatura la Cotroceni, este de parere analistul politic Bogdan.

Cel mai scurt miting impotriva lui Victor Ponta. La Buzau, liberalii au abandonat protestul dupa numai 15 minute

Mitingul impotriva premierului Victor Ponta, de la Buzau, a durat doar 15 minute. Planurile organizatorilor au fost date peste cap de jandarmi, care le-au amintit ca nu au autorizatie pentru protest. incepand cu ora 13. 00, un grup de 50 de membri PNL Buzau au pichetat sediul Prefecturii, dotati cu pancarte pe care erau scrise mesaje impotriva premierului.

Victor Ponta, ironie la adresa lui Geoana: Nu o sa votez cu PNL sa dau jos Guvernul PSD ca nu sunt prostanac

Premierul Victor Ponta le-a transmis parlamentarilor social-democrati ca, dupa ce nu va mai fi presedintele partidului, nu va vota cu PNL pentru a schimba un Guvern PSD, intrucat el nu este prostanac.

Victor Ponta: Cand nu voi mai fi presedintele partidului, nu o sa votez cu PNL sa dau jos guvernul PSD, ca doar nu sunt prostanac (VIDEO)

Inaintea votului privind motiunea de cenzura a PNL, premierul Victor Ponta a tinut sa le multumeasca alesilor care alcatuiesc majoritatea parlamentara, in special celor de la PSD, lansand, cu aceasta ocazie.

Victor Ponta, atac sub centura la Mircea Geoana: Doar nu sunt prostanac

Victor Ponta l-a atacat pe Mircea Geoana, fara sa-l numeasca, in discursul sau de la motiunea de cenzura a PNL. Cu o singura exceptie, v-ati ales lideri la PSD cu care va puteti mandri. Cand nu voi mai fi presedinte PSD, in nici un caz nu voi vota alaturi de PNL sa dau jos un guvern PSD, ca doar nu sunt prostanac, a spus Ponta, cu referire la apelativul folosit de Ion Iliescu la adresa lui Geoana in trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )