Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai scurt miting impotriva lui Victor Ponta. La Buzau, liberalii au abandonat protestul dupa numai 15 minute

Adevărul Adevărul,
Cel mai scurt miting impotriva lui Victor Ponta. La Buzau, liberalii au abandonat protestul dupa numai 15 minute

Mitingul impotriva premierului Victor Ponta, de la Buzau, a durat doar 15 minute. Planurile organizatorilor au fost date peste cap de jandarmi, care le-au amintit ca nu au autorizatie pentru protest. incepand cu ora 13. 00, un grup de 50 de membri PNL Buzau au pichetat sediul Prefecturii, dotati cu pancarte pe care erau scrise mesaje impotriva premierului. continuă pe Adevărul

Proteste in tara impotriva premierului Victor Ponta, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura in Parlament

In timp ce parlamentarii dezbat motiunea de cenzura a PNL in Camera Deputatilor, sute de oameni protesteaza in tara, cerand demisia premierului Victor Ponta, scrie Digi 24. Protestatarii au iesit in strada.

FOTO Miting PNL pentru demiterea lui Victor Ponta: peste 200 de oameni au manifestat in fata Prefecturii Hunedoara

Peste 200 de oameni au participat vineri dimineata la mitingul organizat de Partidul National Liberal, pentru sustinerea motiunii de cenzura depusa pentru demiterea premierului Victor Ponta.

Mars de protest impotriva lui Victor Ponta, la Pitesti

PNL Arges organizeaza astazi, intre orele 11 si 14,un mars de protest impotriva prim-ministrului Victor Ponta, ca urmare a refuzului acestuia de a demisiona dupa acuzatiile formulate de DNA la adresa lui.

Eugen Tomac (PMP): Cetatenii romani care au iesit sa protesteze liber impotriva Guvernului Victor Ponta au inceput sa fie amendati de institutii

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat ca jandarmii au inceput sa amendeze cetatenii care au luat parte la mitingul de duminica, organizat de PMP, informeaza Agerpres.

Manifestatii la Cluj si Bucuresti: Protestarii cer demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat in Piata Univeristatii din Capitala pentru a protesta impotriva premierului Victor Ponta si pentru a-i cere demisia, informeaza Mediafax. Si la Cluj au aparut proteste.

Ion Cristoiu: Prin votul in cazul lui Victor Ponta, Parlamentul a fost chemat sa voteze trecerea Puterilor sale in mainile Binomului SRI-DNA

Marti, 9 iunie 2015, in plenul Camerei Deputatilor a avut loc votul pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta de catre DNA. Deputatii nu au fost de acord cu acest lucru.

Adevarul Live: Klaus Iohannis, nervozitate accentuata din cauza lui Victor Ponta

Declaratia de presa de marti a presedintelui Klaus Iohannis a fost cea mai dura la adresa premierului Victor Ponta de la inceputul coabitarii dintre cei doi. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza atitudinea presedintelui.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )