Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Miting PNL pentru demiterea lui Victor Ponta: peste 200 de oameni au manifestat in fata Prefecturii Hunedoara

Adevărul Adevărul,
FOTO Miting PNL pentru demiterea lui Victor Ponta: peste 200 de oameni au manifestat in fata Prefecturii Hunedoara

Peste 200 de oameni au participat vineri dimineata la mitingul organizat de Partidul National Liberal, pentru sustinerea motiunii de cenzura depusa pentru demiterea premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Nastase denunta solutia imorala la care a recurs PNL pentru demiterea lui Ponta

Adrian Nastase a precizat ca PNL nu a fost in stare sa dea jos Guvernul prin formarea unei majoritati in Parlament si de aceea a aparut dosarul lui Victor Ponta.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

FOTO. Titlurile din presa straina despre Victor Ponta si scutul din jurul sau in fata justitiei

Premierul Victor Ponta a atras atentia presei straine dupa ce procurorii l-au acuzat, vineri, ca a falsificat documente pentru a-si justifica veniturile pe cand era avocat. Numele premierului roman a aparut in titluri ale publicatiilor The Guardian, Liberation, Spiegel.

Sorin Oprescu: Cererile opozitiei pentru demisia lui Victor Ponta fac parte din razboiul politic

Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, la New York referitor la cererile opozitiei pentru demisia lui Victor Ponta ca acestea fac parte din razboiul politic, adaugand ca trebuie sa primeze prezumtia de nevinovatie si hotararile Parlamentului, transmite corespondentul Mediafax.

Liberalii buzoieni ies maine la miting, ca sa ceara demisia premierului Victor Ponta

Liberalii protesteaza, vineri, la Prefectura Buzau, chiar in ziua in care se dezbate si se voteaza in Parlament motiunea de cenzura initiata de PNL, pentru inlaturarea lui Victor Ponta din functia de premier. in paralel, la Bucuresti, un eveniment similar este organizat de PSD, pentru sustinerea premierului.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta in Piata Universitatii: Ponta si-o va lua / De la DNA!; Premier mincinos, / Jos, jos, jos!

Un protest intitulat Mars pentru egalitate in fata legii si drept la libera exprimare. Ponta - demisia a avut loc joi seara in Piata Universitatii din Bucuresti, zona fantanilor. In jur de 300 de protestatari au scandat Jos Ponta!, Demisia!, Ponta si-o va lua / De la DNA!, Premier mincinos, / Jos, jos, jos!, Vrem dreptate / Nu imunitate!, Parlament penal/ Mars la tribunal si PSD / Ciuma rosie!. Initial, participantii intentionau sa porneasca intr-un mars pe traseul Piata Universitatii - Palatul Parlamentului. Dupa ora 20:30 insa, protestul a inceput sa se stinga, in Piata Universitatii mai ramanand doar cateva zeci de persoane imprastiate in grupulete.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Cel mai scurt miting impotriva lui Victor Ponta. La Buzau, liberalii au abandonat protestul dupa numai 15 minute

Mitingul impotriva premierului Victor Ponta, de la Buzau, a durat doar 15 minute. Planurile organizatorilor au fost date peste cap de jandarmi, care le-au amintit ca nu au autorizatie pentru protest. incepand cu ora 13. 00, un grup de 50 de membri PNL Buzau au pichetat sediul Prefecturii, dotati cu pancarte pe care erau scrise mesaje impotriva premierului.

Miting PNL in fata Prefecturii Suceava: Klaus, scapa-ne de Mickey Mouse!

Peste o suta de persoane au participat, vineri, la un miting organizat de PNL in fata sediului Prefecturii judetului Suceava. Protestatarii au scandat sloganuri prin care cereau demisia premierului Victor Ponta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )