Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mars de protest impotriva lui Victor Ponta, la Pitesti

Adevărul Adevărul,
Mars de protest impotriva lui Victor Ponta, la Pitesti

PNL Arges organizeaza astazi, intre orele 11 si 14,un mars de protest impotriva prim-ministrului Victor Ponta, ca urmare a refuzului acestuia de a demisiona dupa acuzatiile formulate de DNA la adresa lui. continuă pe Adevărul

Proteste in tara impotriva premierului Victor Ponta, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura in Parlament

In timp ce parlamentarii dezbat motiunea de cenzura a PNL in Camera Deputatilor, sute de oameni protesteaza in tara, cerand demisia premierului Victor Ponta, scrie Digi 24. Protestatarii au iesit in strada.

Cel mai scurt miting impotriva lui Victor Ponta. La Buzau, liberalii au abandonat protestul dupa numai 15 minute

Mitingul impotriva premierului Victor Ponta, de la Buzau, a durat doar 15 minute. Planurile organizatorilor au fost date peste cap de jandarmi, care le-au amintit ca nu au autorizatie pentru protest. incepand cu ora 13. 00, un grup de 50 de membri PNL Buzau au pichetat sediul Prefecturii, dotati cu pancarte pe care erau scrise mesaje impotriva premierului.

Eugen Tomac (PMP): Cetatenii romani care au iesit sa protesteze liber impotriva Guvernului Victor Ponta au inceput sa fie amendati de institutii

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat ca jandarmii au inceput sa amendeze cetatenii care au luat parte la mitingul de duminica, organizat de PMP, informeaza Agerpres.

Ponta ameninta PNL cu dosare penale inaintea motiunii

Victor Ponta ameninta PNL cu plangere penala daca va chema oameni in strada pentru a manifesta fata de actualul Guvern in incercarea de a schimba prin forta puterea. Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, ii.

Manifestatii la Cluj si Bucuresti: Protestarii cer demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat in Piata Univeristatii din Capitala pentru a protesta impotriva premierului Victor Ponta si pentru a-i cere demisia, informeaza Mediafax. Si la Cluj au aparut proteste.

Ion Cristoiu: Prin votul in cazul lui Victor Ponta, Parlamentul a fost chemat sa voteze trecerea Puterilor sale in mainile Binomului SRI-DNA

Marti, 9 iunie 2015, in plenul Camerei Deputatilor a avut loc votul pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta de catre DNA. Deputatii nu au fost de acord cu acest lucru.

Protest la Prefectura Constanta. Peste 200 de manifestanti au cerut demisia lui Victor Ponta

Aproximativ 200 de manifestanti s-au adunat vineri in fata Prefecturii Constanta cerand demisia primului ministru Victor Ponta si sustinerea motiunii de cenzura depusa de PNL.

Aproape 500 de persoane au protestat la Cluj, cerand demisia lui Victor Ponta

Aproape 500 de persoane au protestat, joi seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, scandand Jos Ponta si cerand demisia premierului Victor Ponta, participantii, care au pancarte cu mesaje si impotriva fostului ministru Ioan Rus, pornind apoi intr-un mars prin centrul municipiului.

Victor Ponta: Daca ma dau jos cei de la PDL-PNL, deja este o batalie politica impotriva votantilor

Presedinte PSD, Victor Ponta, afirma ca el a fost numit prim-ministru prin vot de catre cetateni si ,daca membrii PNL il vor inlatura pentru un dosar care nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului, acest lucru va reprezenta o batalie politica impotriva oamenilor.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )