Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cine a primit cei mai multi bani in campania electorala

Adevărul Adevărul,
Cine a primit cei mai multi bani in campania electorala

Alianta PSD-UNPR-PC s-a clasat de departe in topul donatiilor primite in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, urmatorul partid, PNL, inregistrand de doua ori mai putin decat alianta de la guvernare. continuă pe Adevărul

Cine a primit cei mai multi bani in campanie electorala

Alianta PSD-UNPR-PC s-a clasat de departe in topul donatiilor primite in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, urmatorul partid, PNL, inregistrand de doua ori mai putin decat alianta de la guvernare.

Subiectele zilei: Cat costa sa dai jos o bulina de pe un bloc care sta sa cada; Donatii electorale de sase milioane de lei. Alianta PSD-UNPR-PC a primit cei mai multi bani; Lista salariilor vedetelor TVR starneste revolta angajatilor. Stelian Tanase, acu

Cum se completeaza declaratia de venit pentru drepturi de autor. Majoritatea datelor ce trebuie trecute in formularul depus la fisc se afla deja pe adeverinta primita de la compania pentru care au fost prestate serviciile. Luni este ultima zi de. Corespondenta Digi24. Imagini din Casa Sindicatelor din Odessa, dupa masacrul in care au murit 46 de oameni. In Ucraina, cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale, armata a dislocat zeci de mii de soldati care vor avea o singura.

Peste 190.000 de bucuresteni au participat anul acesta la Noaptea Muzeelor. Cei mai multi au vizitat Cimitirul Bellu

Anul acesta, Noaptea Muzeelor a atras inBucurestipeste 190. 000 de vizitatori, cei mai multi fiind prezenti in Muzeul Bellu 25. 000) si in Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa 18. La nivel national, numarul total al participantilor la evenimentul cultural a fost de 453.

Un sfert din ursii din Europa traiesc in Romania: Covasna este judetul cu cei mai multi ursi, aproape 1.200 de capete

Romania este statul european care gazduieste un sfert din ursii de pe batranul continent, potrivit celui mai recent recensamant incheiat de silvicutori si angajati ai agentiilor pentru protectia mediului.

Campanie RL. Sunt european, deci votez pe 25 mai. Ce efect a avut campania electorala asupra dumneavoastra?

Dezinteresul fata de temele europene si participarea scazuta la votul pentru europarlamentari incep sa devina constante ale vietii politice romanesti. Iar partidele au facut, si in aceasta campanie electorala, prea pu.

Ce spune Ponta despre deciziile CCR legate de campania electorala si de legea insolventei

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu comenteaza decizia Curtii Constitutionale CC) privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala pana nu vede motivarea acestei decizii, adaugand insa ca se bucura pentru decizia Curtii in cazul Legii insolventei.

Surse: CCR a decis ca Traian Basescu nu a incalcat constitutia prin implicarea in campania electorala

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins miercuri sesizarea premierului Victor Ponta privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, spun surse citate de.

CCR a decis ca Traian Basescu nu a incalcat constitutia prin implicarea in campania electorala

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins miercuri sesizarea premierului Victor Ponta privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, scrie Agerpres. Motivare.

CCR a decis ca Traian Basescu nu a incalcat Constitutia prin implicarea in campania electorala

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins miercuri sesizarea premierului Victor Ponta privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, scrie Agerpres.

Surse: CCR a respins sesizarea lui Ponta privind implicarea lui Basescu in campania electorala

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, sesizarea premierului Victor Ponta privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, sustin surse citate de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )