Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cine a primit cei mai multi bani in campanie electorala

Adevărul Adevărul,
Cine a primit cei mai multi bani in campanie electorala

Alianta PSD-UNPR-PC s-a clasat de departe in topul donatiilor primite in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, urmatorul partid, PNL, inregistrand de doua ori mai putin decat alianta de la guvernare. continuă pe Adevărul

Cine a primit cei mai multi bani in campania electorala

Alianta PSD-UNPR-PC s-a clasat de departe in topul donatiilor primite in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, urmatorul partid, PNL, inregistrand de doua ori mai putin decat alianta de la guvernare.

Subiectele zilei: Cat costa sa dai jos o bulina de pe un bloc care sta sa cada; Donatii electorale de sase milioane de lei. Alianta PSD-UNPR-PC a primit cei mai multi bani; Lista salariilor vedetelor TVR starneste revolta angajatilor. Stelian Tanase, acu

Cum se completeaza declaratia de venit pentru drepturi de autor. Majoritatea datelor ce trebuie trecute in formularul depus la fisc se afla deja pe adeverinta primita de la compania pentru care au fost prestate serviciile. Luni este ultima zi de. Corespondenta Digi24. Imagini din Casa Sindicatelor din Odessa, dupa masacrul in care au murit 46 de oameni. In Ucraina, cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale, armata a dislocat zeci de mii de soldati care vor avea o singura.

Peste 190.000 de bucuresteni au participat anul acesta la Noaptea Muzeelor. Cei mai multi au vizitat Cimitirul Bellu

Anul acesta, Noaptea Muzeelor a atras inBucurestipeste 190. 000 de vizitatori, cei mai multi fiind prezenti in Muzeul Bellu 25. 000) si in Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa 18. La nivel national, numarul total al participantilor la evenimentul cultural a fost de 453.

Un sfert din ursii din Europa traiesc in Romania: Covasna este judetul cu cei mai multi ursi, aproape 1.200 de capete

Romania este statul european care gazduieste un sfert din ursii de pe batranul continent, potrivit celui mai recent recensamant incheiat de silvicutori si angajati ai agentiilor pentru protectia mediului.

PSD a facut campanie electorala pe bani publici, in Gorj: Ministrul Mihnea Costoiu a fugit de jurnalisti in biserica (VIDEO)

Campanie electorala pe bani publici. Asta pare sa fi facut Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant Superior, chiar in Ziua de Sfintii Constantin si Elena. Costoiu a participat, impreuna cu.

Ponta, despre proiectul de autonomie promovat de UDMR: Sunt si ei in campanie electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Reghin, despre proiectul de autonomie anuntat de liderii UDMR, ca acestia sunt si ei in campanie electorala si ca lucrurile vor ramane in logica lor normala, relateaza Mediafax.

Unul dintre cei mai cunoscuti inventatori romani trece prin momente grele. Nu are bani sa isi plateasca tratamentul si risca sa isi piarda un picior

Unul dintre cei mai cunoscuti inventatori ai Romaniei, Justin Capra, a fost internat de urgenta la spital. Omul care a creat rucsacul zburator, folosit de cosmonautii americani, are diabet si a fost.

Peste 9.600 de soferi au fost amendati in patru zile, cei mai multi din cauza vitezei

Aproape 400 de infractiuni au fost descoperite de politistii romani in ultimele patru zile. De asemenea, oamenii legii au dat aproape 11. 500 de amenzi in valoare de peste 3 milioane de lei. Dintre acestea, peste 3. 000 de sanctiuni au fost date soferilor vitezomani.

Mai multi politisti italieni au venit in Romania, pe urmele unor hoti de BICICLETE

Mai multi politisti italieni au venit in Romania, pe urmele unor romani care fura biciclete din Italia. Nu mai putin de 16 biciclete furate au fost gasite in casa unui barbat din Maramures. Omul.

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne zodiaca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )