Libnet.ro
UNICEF

00:08

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Antena3 Antena3,
Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne zodiaca. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai cunoscuti inventatori romani trece prin momente grele. Nu are bani sa isi plateasca tratamentul si risca sa isi piarda un picior

Unul dintre cei mai cunoscuti inventatori ai Romaniei, Justin Capra, a fost internat de urgenta la spital. Omul care a creat rucsacul zburator, folosit de cosmonautii americani, are diabet si a fost.

Peste 190.000 de bucuresteni au participat anul acesta la Noaptea Muzeelor. Cei mai multi au vizitat Cimitirul Bellu

Anul acesta, Noaptea Muzeelor a atras inBucurestipeste 190. 000 de vizitatori, cei mai multi fiind prezenti in Muzeul Bellu 25. 000) si in Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa 18. La nivel national, numarul total al participantilor la evenimentul cultural a fost de 453.

Utile: Cinci cauza pentru care apar durerile de cap; Sindromul X, afectiunea rara care impiedica imbatranirea ar putea detine cheia vietii fara de moarte; Care este cea mai buna metoda prin care te poti lasa de fumat?

De ce uleiul de masline este atat de bun pentru sanatatea inimii. Un nou studiu despre dieta mediteraneana scoate in evidenta de ce uleiul de masline. Greseli care duc la ulcer. Vezi ce sa nu faci. Indiferent daca ai o predispozitie genetica spre aciditate gastrica sau nu, tot trebuie sa stii care sunt factorii care.

Rusia a pregatit un document secret in care sunt enumerate represaliile asupra statelor occidentale daca acestea inaspresc sanctiunile

Rusia a pregatit un document secret in care sunt enumerate actiunile ce vor intreprinse de Moscova contra statelor occidentale daca acestea din urma vor inaspri sanctiunile impotriva ei ca urmare a sustinerii separatistilor din Ucraina ce a succedat anexarii Crimeii.

Dosarul in care sunt inculpati seful CJ Prahova si deputatul PSD Vlad Cosma, judecat la ICCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus inceperea judecatii in dosarul in care sunt inculpati seful CJ Prahova, Mircea Cosma, si fiul lui, deputatul PSD Vlad Cosma, transmite Agerpres.

VIDEO Prezervativul, pilulele sau steriletul? Ce metoda de contraceptie ti se potriveste cel mai bine

Medicul ginecolog Borbala Koo, presedintele Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala SECS), a venit la Adevarul Live sa ne explice, cu exemple, care sunt cele mai bune metode contraceptive, in functie de varsta si de eventuale probleme de sanatate. I s-a alaturat Adriana Radu, fondatoarea platformei online Sexul vs. Barza, care ne va povesti ce stiu tinerii despre contraceptie.

Unul dintre cei mai bine cotati pictori romani din lume, Nicolae Maniu, a devenit Cetatean de Onoare al Clujului

Nicolae Maniu 70 de ani), artistul roman ale carui tablouri sunt admirate alaturi de cele ale lui Dali si ale lui Picasso in galerii din toate colturile lumii, a devenit, astazi, Cetatean de onoare al Judetului Cluj.

Subiectele zilei: Cat costa sa dai jos o bulina de pe un bloc care sta sa cada; Donatii electorale de sase milioane de lei. Alianta PSD-UNPR-PC a primit cei mai multi bani; Lista salariilor vedetelor TVR starneste revolta angajatilor. Stelian Tanase, acu

Cum se completeaza declaratia de venit pentru drepturi de autor. Majoritatea datelor ce trebuie trecute in formularul depus la fisc se afla deja pe adeverinta primita de la compania pentru care au fost prestate serviciile. Luni este ultima zi de. Corespondenta Digi24. Imagini din Casa Sindicatelor din Odessa, dupa masacrul in care au murit 46 de oameni. In Ucraina, cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale, armata a dislocat zeci de mii de soldati care vor avea o singura.

Business Report: Cei mai discreti oameni de afaceri din Romania; Plan B la Oltchim: Banii inainte de la clienti, plata cu intarziere a furnizorilor, energie de la sursa; Modalitati prin care romanii isi pot gasi un loc de munca in strainatate

Aberatia salariilor: 9. 400 lei un functionar, dublu fata de ministru. Un sfert din angajatii unui minister au salarii mult mai mari, chiar duble in unele cazuri. Cand se poate intoarce cresterea PIB in salarii: de la consolidarea fiscala la polarizarea veniturilor. Cateva comparatii. Pe parcursul ultimilor patru ani.

Un sfert din ursii din Europa traiesc in Romania: Covasna este judetul cu cei mai multi ursi, aproape 1.200 de capete

Romania este statul european care gazduieste un sfert din ursii de pe batranul continent, potrivit celui mai recent recensamant incheiat de silvicutori si angajati ai agentiilor pentru protectia mediului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )