Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business Report: Cei mai discreti oameni de afaceri din Romania; Plan B la Oltchim: Banii inainte de la clienti, plata cu intarziere a furnizorilor, energie de la sursa; Modalitati prin care romanii isi pot gasi un loc de munca in strainatate

Hotnews Hotnews,
 Business Report: Cei mai discreti oameni de afaceri din Romania; Plan B la Oltchim: Banii inainte de la clienti, plata cu intarziere a furnizorilor, energie de la sursa; Modalitati prin care romanii isi pot gasi un loc de munca in strainatate

Aberatia salariilor: 9. 400 lei un functionar, dublu fata de ministru. Un sfert din angajatii unui minister au salarii mult mai mari, chiar duble in unele cazuri. Cand se poate intoarce cresterea PIB in salarii: de la consolidarea fiscala la polarizarea veniturilor. Cateva comparatii. Pe parcursul ultimilor patru ani. continuă pe Hotnews

INTERVIU Anders Paalzow, rector al Stockholm School of Economics din Riga: Studentii din Moldova sunt printre cei mai buni

La filiala din Riga a Stockholm School of Economics, cunoscuta drept una dintre cele mai bune scoli de afaceri din Europa, invata 25 de moldoveni, despre care rectorul Anders Paalzow are doar cuvinte de lauda.

Bayern Munchen, echipa cu cei mai multi fotbalisti la CM 2014. Topul formatiilor cel mai bine reprezentate in Brazilia

Bayern Munchen se mandreste cu locul 1 in topul echipelor care dau cei mai multi jucatori pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Din lotul bavarezilor vor participa la turneul final nu mai putin de 18 fotbalisti.

Unul dintre cei mai importanti dirijori greci, la pupitrul Operei Nationale

Myron Michailidis, unul dintre cei mai apreciati dirijori din Grecia si Directorul Artistic al Operei Nationale din Grecia, este invitatul special al Operei Nationale. Maestrul Michailidis va dirija vineri, 23 mai, de la 18. 30, opera Lohengrin de Richard Wagner, o poveste despre credinta, dragoste si devotament, in regia lui Stefan Neagrau.

Cetatenii acestei tari au RESPINS prin vot CRESTEREA salariilor. Au cel mai mare salariu minim din LUME

Elvetienii au respins, prin referendum, marirea salariului minim pe economie la circa 3. 300 de euro, cel mai mare salariu minim din lume. Doar 23 la suta dintre alegatori au votat in favoarea maririi salariale,.

Business report: Euro, capcana intinsa economiei romanesti?; Miza decapitarilor de la Hidroelectrica; Ingaduinta maxima pentru latifundiarii datornici la stat. Guvernul nu ii mai poate executa silit

Cat valoreaza acum cel mai scump teren din Bucuresti, cumparat inainte de criza. Terenul de sapte hectare din apropierea centrului expozitional Romexpo, cumparat de un join-venture cu 72,9 milioane de euro in 2007, este cel mai scump tranzactionat inainte de criza. Statul elen vinde cele mai frumoase plaje din Grecia. Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vanzare peste 70 de hectare de plaja pe insula Elafonisos,care ar avea cele mai frumoase plaje din Grecia.

Gary Kildall, unul dintre eroii necunoscuti din istoria calculatoarelor personale

72 de ani ar fi implinit astazi Gary Kildall, unul dintre cei mai importanti oameni din istoria calculatorului personal. El a creat sistemul de operare CP/M, unul dintre primele care au inzestrat calculatoarele personale.

Suntem printre cei mai eficienti la alocarea ajutoarelor sociale catre populatia saraca

Raportul The State of Social Safety Nets 2014, publicat de Banca Mondiala, saptamana trecuta, remarca tara noastra ca avand una dintre cele mai mari alocari de ajutoare sociale catre segmentul de populatie cu cel mai reduse venituri.

Zilele Orasului Alba Iulia, transmise in direct de MTV. Marius Moga aduce in Cetate cei mai tari artisti din Romania

La sfarsitul lunii mai, Alba Iulia va avea parte de trei zile de concerte si spectacole. Muzica pop, dance, electronica, dar si folclor si romante, toate vor fi prezente pe scena din Cetate. Zilele Orasului Alba Iulia vor fi transmise in direct pe MTV, ca urmare a spectacolului Moga Friends.

Noi toti dam LIKE matematicii. Cei mai buni matematicieni se reunesc la Universitatea Ovidius

Elevii iubitori de matematica care au obtinut premii la faza judeteana a olimpiadelor de profil si fosti olimpici, acum tineri matematicieni care lucreaza in universitati si institute de cercetare de prestigiu din tara si din lume, se intalnesc la Constanta la atelierul Noi toti dam LIKE matematicii.

Liderul Camorra arestat la Calarasi, unul din cei mai periculosi infractori italieni

Liderul unuia din clanurile Camorra, Vincenzo Cesarano, arestat in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni, relateaza Mediafax, citand Il Mattino. Cesarano este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme din sudul Italiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )