Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liderul Camorra arestat la Calarasi, unul din cei mai periculosi infractori italieni

România Liberă România Liberă,
Liderul Camorra arestat la Calarasi, unul din cei mai periculosi infractori italieni

Liderul unuia din clanurile Camorra, Vincenzo Cesarano, arestat in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni, relateaza Mediafax, citand Il Mattino. Cesarano este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme din sudul Italiei. continuă pe România Liberă

Liderul Camorra arestat in Calarasi figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni

Vincenzo Cesarano, liderul unui clan Camorra arestat in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni. Acesta este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme d.

Liderul Camorra, capturat la Calarasi, speriase sudul Italiei. Cesarano incasa taxe de protectie de la firmele agricole

Liderul Camorra arestat, la sfarsitul saptamanii trecute la Frumusani, in judetul Calarasi, este creionat de presa din Italia drept unul dintre cei mai periculosi infractori.

UPDATE. Unul din cei patru judecatori care vor fi audiati la DNA pentru coruptie se ascunde de procurori

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti sunt audiati, luni dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru fapte de coruptie. Audierile ar putea avea legatura cu cazul judecatorului Stan Mustata, arestat preventiv pentru luare de mita, conform B1 TV.

Unul dintre cei mai importanti dirijori greci, la pupitrul Operei Nationale

Myron Michailidis, unul dintre cei mai apreciati dirijori din Grecia si Directorul Artistic al Operei Nationale din Grecia, este invitatul special al Operei Nationale. Maestrul Michailidis va dirija vineri, 23 mai, de la 18. 30, opera Lohengrin de Richard Wagner, o poveste despre credinta, dragoste si devotament, in regia lui Stefan Neagrau.

Unul din cele mai mari state din Europa vrea sa LIVREZE nave de RAZBOI rusilor. Reactia AMERICII

Secretarul de Stat american, John Kerry, i-a reafirmat omologului sau francez, Laurent Fabius, ca Washingtonul se opune ca Parisul sa livreze nave de razboi Moscovei, din cauza crizei ucrainene, a anuntat joi.

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, vine astazi la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA refuza sa iasa din casa, pentru a merge la audieri

Unul dintre cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti anchetati de procurorii DNApentru coruptie refuza sa se predea autoritatilor. Judecatorul Mircea Moldovan refuza sa iasa din casa,.

Bayern Munchen, echipa cu cei mai multi fotbalisti la CM 2014. Topul formatiilor cel mai bine reprezentate in Brazilia

Bayern Munchen se mandreste cu locul 1 in topul echipelor care dau cei mai multi jucatori pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Din lotul bavarezilor vor participa la turneul final nu mai putin de 18 fotbalisti.

Un important lider al organizatiei criminale Camorra, capturat la Frumusani. Barbatul era cautat pentru escrocherie si fraude

Unul dintre cei mai cautati mafioti din Italia a fost capturat de politistii ilfoveni in judetul Calarasi. Barbatul in varsta de 65 de ani este unul dintre liderii Camorra, una dintre cele mai temute organizatii criminale din lume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )