Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liderul Camorra, capturat la Calarasi, speriase sudul Italiei. Cesarano incasa taxe de protectie de la firmele agricole

Adevărul Adevărul,
Liderul Camorra, capturat la Calarasi, speriase sudul Italiei. Cesarano incasa taxe de protectie de la firmele agricole

Liderul Camorra arestat, la sfarsitul saptamanii trecute la Frumusani, in judetul Calarasi, este creionat de presa din Italia drept unul dintre cei mai periculosi infractori. continuă pe Adevărul

Liderul Camorra arestat la Calarasi, unul din cei mai periculosi infractori italieni

Liderul unuia din clanurile Camorra, Vincenzo Cesarano, arestat in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni, relateaza Mediafax, citand Il Mattino. Cesarano este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme din sudul Italiei.

Liderul Camorra arestat in Calarasi figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni

Vincenzo Cesarano, liderul unui clan Camorra arestat in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni. Acesta este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme d.

Un important lider al organizatiei criminale Camorra, capturat la Frumusani. Barbatul era cautat pentru escrocherie si fraude

Unul dintre cei mai cautati mafioti din Italia a fost capturat de politistii ilfoveni in judetul Calarasi. Barbatul in varsta de 65 de ani este unul dintre liderii Camorra, una dintre cele mai temute organizatii criminale din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )