Libnet.ro
UNICEF

01:05

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, vine astazi la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, vine astazi la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar. continuă pe Adevărul

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

Unul dintre cei mai importanti dirijori greci, la pupitrul Operei Nationale

Myron Michailidis, unul dintre cei mai apreciati dirijori din Grecia si Directorul Artistic al Operei Nationale din Grecia, este invitatul special al Operei Nationale. Maestrul Michailidis va dirija vineri, 23 mai, de la 18. 30, opera Lohengrin de Richard Wagner, o poveste despre credinta, dragoste si devotament, in regia lui Stefan Neagrau.

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA refuza sa iasa din casa, pentru a merge la audieri

Unul dintre cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti anchetati de procurorii DNApentru coruptie refuza sa se predea autoritatilor. Judecatorul Mircea Moldovan refuza sa iasa din casa,.

Liderul Camorra arestat la Calarasi, unul din cei mai periculosi infractori italieni

Liderul unuia din clanurile Camorra, Vincenzo Cesarano, arestat in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni, relateaza Mediafax, citand Il Mattino. Cesarano este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme din sudul Italiei.

Gary Kildall, unul dintre eroii necunoscuti din istoria calculatoarelor personale

72 de ani ar fi implinit astazi Gary Kildall, unul dintre cei mai importanti oameni din istoria calculatorului personal. El a creat sistemul de operare CP/M, unul dintre primele care au inzestrat calculatoarele personale.

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA a fugit de procurori: Acesta a refuzat sa iasa din casa, apoi a sarit gardul

UPDATE:Judecatorul care s-a baricadat in casa si a refuzat sa iasa pentru a da declaratii procurorilor a sarit gardul din spatele casei si a fugit, potrivit unor surse apropiate anchetei. Politia a.

Unul dintre liderii organizatiei Camorra a fost prins in Romania

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizatiei Camorra, a fost prins de politistii romani in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul se afla lista celor mai periculosi.

Unul dintre liderii gruparii Camorra, prins in judetul Calarasi

Unul dintre liderii celei mai temute organizatii infractionale din Italia a fost prins, vineri, de politisti in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul, care face parte din gruparea Camorra era.

INTERVIU Anders Paalzow, rector al Stockholm School of Economics din Riga: Studentii din Moldova sunt printre cei mai buni

La filiala din Riga a Stockholm School of Economics, cunoscuta drept una dintre cele mai bune scoli de afaceri din Europa, invata 25 de moldoveni, despre care rectorul Anders Paalzow are doar cuvinte de lauda.

Suntem printre cei mai eficienti la alocarea ajutoarelor sociale catre populatia saraca

Raportul The State of Social Safety Nets 2014, publicat de Banca Mondiala, saptamana trecuta, remarca tara noastra ca avand una dintre cele mai mari alocari de ajutoare sociale catre segmentul de populatie cu cel mai reduse venituri.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )