Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bayern Munchen, echipa cu cei mai multi fotbalisti la CM 2014. Topul formatiilor cel mai bine reprezentate in Brazilia

Adevărul Adevărul,
Bayern Munchen, echipa cu cei mai multi fotbalisti la CM 2014. Topul formatiilor cel mai bine reprezentate in Brazilia

Bayern Munchen se mandreste cu locul 1 in topul echipelor care dau cei mai multi jucatori pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Din lotul bavarezilor vor participa la turneul final nu mai putin de 18 fotbalisti. continuă pe Adevărul

Fondurile mutuale care au adus cei mai multi bani investitorilor in ultimul an

Fondurile mutuale au continuat sa atraga investitori in aprilie, luna in care peste 2. 300 de noi clienti au ales aceasta alternativa de investitie, arata datele AAF. Cele mai mari castiguri le-au adus, in ultimele 12 luni, fondurile straine care investesc in zona euro si sunt distribuite si in Romania, insa randamente notabile au fost aduse si de fondurile romanesti pe indici.

Bayern Munchen face eventul dupa ce a cucerit Cupa Germaniei

Intr-o finala disputata la Berlin si care a avut nevoie de prelungiri, Bayern Munchen a invins-o pe Borussia Dortmund.

Unul dintre cei mai importanti dirijori greci, la pupitrul Operei Nationale

Myron Michailidis, unul dintre cei mai apreciati dirijori din Grecia si Directorul Artistic al Operei Nationale din Grecia, este invitatul special al Operei Nationale. Maestrul Michailidis va dirija vineri, 23 mai, de la 18. 30, opera Lohengrin de Richard Wagner, o poveste despre credinta, dragoste si devotament, in regia lui Stefan Neagrau.

Mai multi directori ai Postei Romane au renuntat la salariile compensatorii din contractul individual de munca

O parte din echipa de management a Postei Romane a renuntat benevol, la solicitarea ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, la orice clauze din contractul individual de munca referitoare la plata unor salarii compensatorii in.

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, vine astazi la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

Suntem printre cei mai eficienti la alocarea ajutoarelor sociale catre populatia saraca

Raportul The State of Social Safety Nets 2014, publicat de Banca Mondiala, saptamana trecuta, remarca tara noastra ca avand una dintre cele mai mari alocari de ajutoare sociale catre segmentul de populatie cu cel mai reduse venituri.

Liderul Camorra arestat la Calarasi, unul din cei mai periculosi infractori italieni

Liderul unuia din clanurile Camorra, Vincenzo Cesarano, arestat in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni, relateaza Mediafax, citand Il Mattino. Cesarano este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme din sudul Italiei.

Elevii romani, cei mai buni la chimie. Romania a ocupat locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani au obtinut locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev, desfasurata in Rusia. In total, elevii romani au obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz, acesta fiind cel mai bun.

INTERVIU Anders Paalzow, rector al Stockholm School of Economics din Riga: Studentii din Moldova sunt printre cei mai buni

La filiala din Riga a Stockholm School of Economics, cunoscuta drept una dintre cele mai bune scoli de afaceri din Europa, invata 25 de moldoveni, despre care rectorul Anders Paalzow are doar cuvinte de lauda.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )