Libnet.ro
UNICEF

07:30

Elevii romani, cei mai buni la chimie. Romania a ocupat locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elevii romani, cei mai buni la chimie. Romania a ocupat locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani au obtinut locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev, desfasurata in Rusia. In total, elevii romani au obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz, acesta fiind cel mai bun. continuă pe Wall-Street Ro

Elevii romani, cei mai buni la chimie. Romania a ocupat locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani au obtinut locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev, desfasurata in Rusia. in total, elevii romani au obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz, acesta fiind cel mai bun rezultat din istoria participarilor Romaniei la competitie. Tara gazda a ocupat locul doi in cadrul competitiei, cu trei medalii de aur, informeaza Ministerul Educatiei.

INTERVIU Anders Paalzow, rector al Stockholm School of Economics din Riga: Studentii din Moldova sunt printre cei mai buni

La filiala din Riga a Stockholm School of Economics, cunoscuta drept una dintre cele mai bune scoli de afaceri din Europa, invata 25 de moldoveni, despre care rectorul Anders Paalzow are doar cuvinte de lauda.

Elevii romani au obtinut 7 medalii - 5 de aur - si locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii din lotul olimpic de chimie al Romaniei au obtinut cinci medalii de aur, o medalie de argint si o medalie de bronz la editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Chimie D. Mendeleev, desfasurata la Moscova, anunta duminica Ministerul Educatiei. Este cel mai bun rezultat din istoria participarilor romanesti la aceasta competitie, in urma caruia Romania a ocupat primul loc pe echipe. Romania a surclasat tara gazda, Federatia Rusa, care a obtinut doar 3 medalii de aur din cele 10 posibile, se arata in comunicatul transmis de Ministerul Educatiei.

Olimpiada Internationala de Chimie: Romania a obtinut cinci medalii de aur si locul I pe echipe

Elevii romani au obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz - si locul I pe echipe la editia 2014 a Olimpiadei Internationale de Chimie D. Mendeleev, desfasurata in Rusia, potrivit.

O medalie de aur si o mentiune pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Filosofie

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si o mentiune la cea de-a XXII-a editie a Olimpiadei Internationale de Filosofie, desfasurata in perioada 15-18 mai, la Vilnius, informeaza Ministerul Educatiei.

Bayern Munchen, echipa cu cei mai multi fotbalisti la CM 2014. Topul formatiilor cel mai bine reprezentate in Brazilia

Bayern Munchen se mandreste cu locul 1 in topul echipelor care dau cei mai multi jucatori pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Din lotul bavarezilor vor participa la turneul final nu mai putin de 18 fotbalisti.

Unul dintre cei mai importanti dirijori greci, la pupitrul Operei Nationale

Myron Michailidis, unul dintre cei mai apreciati dirijori din Grecia si Directorul Artistic al Operei Nationale din Grecia, este invitatul special al Operei Nationale. Maestrul Michailidis va dirija vineri, 23 mai, de la 18. 30, opera Lohengrin de Richard Wagner, o poveste despre credinta, dragoste si devotament, in regia lui Stefan Neagrau.

Cine sunt castigatorii marelui premiu de 30.000 de euro de la Romania Danseaza

Dupa sapte editii de preselectii, in care cei mai buni dansatori din Romania s-au intrecut in numere de dans spectaculoase si trei semifinale incarcate de emotie si pasiune pentru dans, aseara Romania Danseaza si-a desemnat castigatorul. Finala a adus in fata juriului si a telespectatorilor 12 numere senzationale de dans, iar publicul a decis: trupa G-Buzz merita trofeul si marele premiu de 30. 000 de euro. In momentul anuntarii votului, juratii au fugit catre scena pentru a-i imbratisa!.

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, vine astazi la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )