Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai bine cotati pictori romani din lume, Nicolae Maniu, a devenit Cetatean de Onoare al Clujului

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai bine cotati pictori romani din lume, Nicolae Maniu, a devenit Cetatean de Onoare al Clujului

Nicolae Maniu 70 de ani), artistul roman ale carui tablouri sunt admirate alaturi de cele ale lui Dali si ale lui Picasso in galerii din toate colturile lumii, a devenit, astazi, Cetatean de onoare al Judetului Cluj. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti inventatori romani trece prin momente grele. Nu are bani sa isi plateasca tratamentul si risca sa isi piarda un picior

Unul dintre cei mai cunoscuti inventatori ai Romaniei, Justin Capra, a fost internat de urgenta la spital. Omul care a creat rucsacul zburator, folosit de cosmonautii americani, are diabet si a fost.

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA refuza sa iasa din casa, pentru a merge la audieri

Unul dintre cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti anchetati de procurorii DNApentru coruptie refuza sa se predea autoritatilor. Judecatorul Mircea Moldovan refuza sa iasa din casa,.

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, vine astazi la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

Norman Manea, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani in strainatate, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Norman Manea, cel care e considerat de multi scriitorul roman cu cele mai mari sanse la Nobelul literar.

Liderul Camorra arestat la Calarasi, unul din cei mai periculosi infractori italieni

Liderul unuia din clanurile Camorra, Vincenzo Cesarano, arestat in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni, relateaza Mediafax, citand Il Mattino. Cesarano este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme din sudul Italiei.

Romania la inaltime: Cetatea Soimos, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Gary Kildall, unul dintre eroii necunoscuti din istoria calculatoarelor personale

72 de ani ar fi implinit astazi Gary Kildall, unul dintre cei mai importanti oameni din istoria calculatorului personal. El a creat sistemul de operare CP/M, unul dintre primele care au inzestrat calculatoarele personale.

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA a fugit de procurori: Acesta a refuzat sa iasa din casa, apoi a sarit gardul

UPDATE:Judecatorul care s-a baricadat in casa si a refuzat sa iasa pentru a da declaratii procurorilor a sarit gardul din spatele casei si a fugit, potrivit unor surse apropiate anchetei. Politia a.

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit 1.200.000 de lei. Invitatie la unul dintre cele mai frumoase muzee de istorie din tara

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani.

Nicolas Maure, seful Dacia, despre autostrada Pitesti-Sibiu: A fost primul subiect pe care l-am discutat cu guvernantii cand am venit aici. E mai bine sa fie gata in 2020, decat deloc

Guvernantii romani au promis ca autostrada Pitesti-Sibiu din Coridorul IV Nadlac-Constanta va fi gata in 2020, iar acest termen ni se pare multumitor, pentru ca e mai bine sa se faca atunci, decat deloc, a spus seful Automobile Dacia, Nicolas Maure, la prima sa conferinta de dupa preluarea functiei. Cei de la Dacia au spus in repetate randuri ca e esential tronsonul Pitesti-Sibiu, iar la uzina a fost si un miting de amploare pe subiect.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )