Libnet.ro
UNICEF

06:00

Pe cine a propus Klaus Iohannis la CNA

România Liberă România Liberă,
Pe cine a propus Klaus Iohannis la CNA

Dorina Rusu a fost propusa membru titular in Consiliul National al Audiovizualului CNA), de catre presedintele Klaus Iohannis, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fosta jurnalista Dorina Rusu a fost propusa membru titular in CNA, de Klaus Iohannis

Fosta jurnalista Dorina Rusu a fost propusa membru titular in Consiliul National al Audiovizualului CNA), de catre presedintele Klaus Iohannis. Propunerea ar fi fost deja inaintata Comisiilor de Cultura din.

Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a fost invitat de catre Joseph Daul, presedintele Popularilor Europeni, sa participe la summit-ul de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie. La reuniune au mai fost invitati si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dar si presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Summit-ul va avea loc cu o zi inaintea reuniunii informala a Consiliului European .

Dorina Rusu, propusa in CNA de presedintele Iohannis

Fosta jurnalista Dorina Rusu a fost propusa de presedintele Klaus Iohannis ca membru titular in Consiliul National al Audiovizualului, scrie Mediafax, citand surse din Comisiile pentru Cultura ale Parlamentului. Propunerea a fost deja inaintata Comisiilor, acestea urmand sa audieze, luni, doi candidati propusi pentru CNA de presedintele Romaniei, respectiv Camera Deputatilor.

Cu cine se intalneste azi Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, pe Facebook, ca se intalneste, joi, cu reprezentan?i ai campaniei ?Politica fara bariere?, sus?inuta de peste patruzeci de asocia?ii non-guvernamentale, care.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a.

Presedintele Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie. Summitul PPE va avea loc inaint.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a Consiliului European, care se va desfasura in aceeasi zi.

Klaus Iohannis: Doar o alianta PLDM-PD-PL poate continua reformele in Republica Moldova

Accelerarea reformelor in Republica Moldova este posibila numai daca partidele pro-europene vor forma o alianta si vor guverna impreuna. Acest mesaj a fost transmis de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in cadrul unei intrevederi cu ambasadorul RM la Bucuresti, Iurie Renita.

Adriean Videanu poate fi urmarit penal. Klaus Iohannis a avizat cererea procurorilor DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Adriean Videanu, in calitate de fost ministru al Economiei, respectiv al Economiei, Comertului si Mediului de afaceri pentru a se proceda conform legii, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu - dosarul gazelor ieftine pentru Ioan Niculae

Presedintele Klaus Iohannis a dat curs solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu, anunta Administratia Prezidentiala. Reamintim ca procurorul general, Tiberiu Nitu, ii solicitase presedintelui sa formuleze o cerere de urmarire penala fata de Adriean Videanu in calitate de fost ministru al Economiei in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )