Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adriean Videanu poate fi urmarit penal. Klaus Iohannis a avizat cererea procurorilor DIICOT

Adevărul Adevărul,
Adriean Videanu poate fi urmarit penal. Klaus Iohannis a avizat cererea procurorilor DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Adriean Videanu, in calitate de fost ministru al Economiei, respectiv al Economiei, Comertului si Mediului de afaceri pentru a se proceda conform legii, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu - dosarul gazelor ieftine pentru Ioan Niculae

Presedintele Klaus Iohannis a dat curs solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu, anunta Administratia Prezidentiala. Reamintim ca procurorul general, Tiberiu Nitu, ii solicitase presedintelui sa formuleze o cerere de urmarire penala fata de Adriean Videanu in calitate de fost ministru al Economiei in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010.

Klaus Iohannis a dat avizul pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu

Klaus Iohannis a dat avizul pentru inceperea urmaririi penale pe numele fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu, acuzat de subminarea economiei nationale. Detalii AICI)Iata comunicatul Administratiei.

DIICOT cere din nou aviz pentru urmarirea lui Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT isi incearca din nou norocul solicitand aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a lui Varujan Vosganian - fost ministru al Economiei in cabinetul Tariceanu - si Adriean Videanu - fost ministru al.

VIDEO. Dosarul ROMGAZ: Adriean Videanu, audiat la DIICOT. Ce vorbea Videanu cu Ioan Niculae. Aviz FAVORABIL pentru urmarirea penala in cazul lui Vosganian

Adriean Videanu a fost dus, marti, cu o duba a Politiei, la sediul DIICOT, unde procurorii l-au anuntat ca a fost schimbat expertul care va realiza expertiza in dosarul Romgaz, dupa ce DIICOT a cerut, luni, aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a fostilor ministri Adriean Videanu si Varujan Vosganian.

UPDATE. Adriean Videanu, adus la DIICOT pentru audieri

UPDATE 11:05 -Adriean Videanu a parasit sediul DIICOT, dupa audierile procurorilor. ---Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a fost adus marti la sediul DIICOT pentru a fi audiat. Adriean.

Avocat: Adriean Videanu nu s-a mai vazut cu Alina Bica din 2010. Bica, singurul procuror care a dispus inceperea urmaririi penale fata de Videanu (VIDEO)

Avocatul Cristian Ene, cel care il reprezinta pe Adriean Videanu a declarat duminica, dupa ce a discutat cu clientul sau aflat in arestul Politiei Capitalei, ca fostul ministru al Economiei nu s-a mai vazut cu.

Adriean Videanu, audiat la DIICOT

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost adus marti la sediul DIICOT pentru a fi audiat de procurori in dosarul Romgaz, anunta Agerpres. Adriean Videanu a fost adus cu o duba a Politiei, el fiind arestat preventiv in alt dosar instrumentat de DNA, in care este implicata si fosta sefa a DIICOT Alina Bica.

Adriean Videanu, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost adus marti la sediul DIICOT pentru a fi audiat de procurori in dosarul Romgaz, anunta Agerpres. Adriean Videanu a fost adus cu o duba a Politiei, el fiind arestat preventiv in alt dosar instrumentat de DNA, in care este implicata si fosta sefa a DIICOT Alina Bica.

Adriean Videanu, scos din arestul central al Capitalei si dus la audieri

Fostul ministru Adriean Videanu a fost scos din arestul central al Capitalei si dus la Parchetul General pentru audieri. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au cerut, luni, aviz pentru urmarirea penala a lui Videanu, dar si a fostului ministru Varujan Vosganian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )