Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cine sunt adevaratii draci din cardul electronic de sanatate

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt adevaratii draci din cardul electronic de sanatate

Ma asteptam la o exorcizare furtunoasa a dracilor din cardul de sanatate, practicata pe viu de arhiepiscopul Buzaului si Vrancei. Dar discursul IPS Ciprian a fost mult mai moderat decat al celorlalti critici religiosi ai acestui patratel de plastic care, culmea!, ii revolta mult mai tare decat toaletele murdare din spitale sau pacientii ramasi fara medicamente. Bine, in acest caz moderatia IPS-ului s-a sfarsit cand a afirmat ca prin acest card electronic suntem controlati din toate punctele de vedere si ce a fost pe vremea lui Ceausescu e o nimica toata. Stie IPS-ul ce stie, miroase el dracii din card, doar ca astia, ca orice draci adevarati, nu sunt acolo unde zice popa. Sunt altundeva. continuă pe Hotnews

Vlad Mixich: Care sunt adevaratii draci din cardul electronic de sanatate

Din acest an, serviciile medicale nu vor mai putea fi accesate de catre romanii care nu au card electronic de sanatate. Aceasta bucatica de plastic a dat nastere la discutii aprinse, de-a lungul timpului nu.

Ce le spune credinciosilor Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei despre cardul de sanatate

Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, iPS Ciprian, a vorbit la predica de duminica, despre cardul de sanatate si a sustinut ca poate fi rau prin prisma abuzurilor care se pot produce, relateaza Vrancea Media.

Posta Romana a distribuit 93% din cardurile de sanatate

Posta Romana a distribuit 93% din cardurile de sanatate catre 12,26 milioane persoane, informeaza Mediafax. Posta Romana, in urma unor eforturi considerabile ale retelei operationale a com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )