Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vlad Mixich: Care sunt adevaratii draci din cardul electronic de sanatate

B1 B1,
Vlad Mixich: Care sunt adevaratii draci din cardul electronic de sanatate

Din acest an, serviciile medicale nu vor mai putea fi accesate de catre romanii care nu au card electronic de sanatate. Aceasta bucatica de plastic a dat nastere la discutii aprinse, de-a lungul timpului nu. continuă pe B1

Cine sunt adevaratii draci din cardul electronic de sanatate

Ma asteptam la o exorcizare furtunoasa a dracilor din cardul de sanatate, practicata pe viu de arhiepiscopul Buzaului si Vrancei. Dar discursul IPS Ciprian a fost mult mai moderat decat al celorlalti critici religiosi ai acestui patratel de plastic care, culmea!, ii revolta mult mai tare decat toaletele murdare din spitale sau pacientii ramasi fara medicamente. Bine, in acest caz moderatia IPS-ului s-a sfarsit cand a afirmat ca prin acest card electronic suntem controlati din toate punctele de vedere si ce a fost pe vremea lui Ceausescu e o nimica toata. Stie IPS-ul ce stie, miroase el dracii din card, doar ca astia, ca orice draci adevarati, nu sunt acolo unde zice popa. Sunt altundeva.

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, discuta online cu cititorii, joi de la ora 11.00

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste? Ce tratament se impun? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, discuta online cu cititorii MedLive. ro, joi, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste? Ce tratament se impun? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii MedLive. ro. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului.

VIDEO INTERVIU Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale inimii la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Cum se manifesta acestea? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste trebuie facute? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a raspuns intrebarilor cititorilor MedLive. ro si a acordat un interviu video pe aceasta tema. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului si a urmari interviul video.

increderea publica s-a prabusit. Care sunt cauzele

Compania de relatii publice, Edelman, a realizat pentru anul 2015 un Barometru al increderii Trust Barometer), care releva o scadere alarmanta a increderii fata de toate institutiile. Barometrul a fost prezentat pe 21 ianuarie la Davos, in prima zi a Forumului Economic.

Mircea Geoana, cumnatul sau Ionut Costea si Cristian Burci vor fi audiati ca martori in dosarul Mita la PSD, in care sunt judecati Bunea Stancu si Ioan Niculae

Senatorul Mircea Geoana va fi audiat ca martor in dosarul in care Gheorghe Bunea Stancu si Ioan Niculae sunt judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu campania electorala a PSD din 2009, relateaza Agerpres. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca la urmatorul termen al procesului, pe 19 februarie, sa fie audiati ca martori Mircea Geoana, cumnatul sau Ionut Costea si Cristian Burci. Citeste in sectiunea Anticoruptie toate detaliile din Dosarul Mita la PSD - Gheorghe Bunea Stancu si Ioan Niculae.

Cand va avea loc prima extragere la Loteria bonurilor fiscale si care sunt premiile

Extragerile la Loteria bonurilor fiscale vor incepe din data de 13 aprilie 2015 a doua zi de Paste), atunci cand este programata prima extragere ocazionala, pentru care a fost alocat un fond de premiere de 1 milion lei.

Cod galben de ceata pentru cinci judete. Afla care sunt acestea

O atentionare nowcasting cod galben de ceata si vizibilitate foarte scazuta in trafic a fost emisa, miercuri, pentru cinci judete din zona Olteniei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Grecia, din nou in centrul atentiei pe scena internationala: care sunt mizele alegerilor de duminica

Grecia, care poate fi considerata tara-nucleu a crizei din zona euro, se afla in fata unor decizii radicale inaintea alegerilor legislative care vor avea loc duminica, 25 ianuarie, in conditiile in care partidul de extrema stranga Syriza, condus de.

Care sunt cauzele aparitiei astmului

Aparitia astmului este determinata, cel mai adesea, de factori de mediu, arata un nou studiu citat de Reuters. Pana acum, oamenii de stiinta credeau ca numai copiii care locuiesc in orase mari sunt predispusi la imbolnavirea de astm.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )