Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine sunt artistii din finala nationala Eurovision 2014.

România Liberă România Liberă,
Cine sunt artistii din finala nationala Eurovision 2014.

Vizi Imre, Stefan Stan feat. Teddy K, Renee Santana, Paula si Ovi se numara printre artistii care vor interpreta cele 12 piese care s-au calificat pentru selectia nationala Eurovision 2014. In urma ascultarii celor 150 de melodii validate sa participe la selectia nationala Eurovision, juriul a stabilit un numar de 12 piese care sa concureze in finala din 1 martie. Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, . continuă pe România Liberă

Vizi Imre, Stefan Stan feat.Teddy K, Renee Santana, Paula si Ovi, in finala nationala Eurovision

Vizi Imre, Stefan Stan feat. Teddy K, Renee Santana, Paula si Ovi se numara printre artistii care vor interpreta cele 12 piese care s-au calificat pentru selectia nationala Eurovision 2014. Din cele 150 de pies.

Vizi Imre, Stefan Stan feat.Teddy K, Renee Santana, Paula si Ovi, in finala nationala Eurovision

Vizi Imre, Stefan Stan feat. Teddy K, Renee Santana, Paula si Ovi se numara printre artistii care vor interpreta cele 12 piese care s-au calificat pentru selectia nationala Eurovision 2014. Din cele 150 de pies.

Stefan Stan, Naomy si Silvia Dumitrescu, in finala Eurovision! Vezi lista completa a finalistilor

S-a anuntat astazi lista completa a celor 12 melodii care intra in finala anul acesta in cadrul selectiei nationale pentru Eurovision 2014. Printre cei care au o sansa de a reprezenta Romania la consursul ce se va desfasura la Copenhaga in luna mai se numara Stefan Stan, Naomy, Silvia Dumitrescu, Paula Seling si Ovi.

150 de piese validate pentru Eurovision 2014. Melodii de Moga si Smiley, dar si piese ale unor compozitori straini

Compozitori autohtoni precum Marius Moga si Smiley, dar si multi artisti straini - italieni, spanioli, greci, belgieni, norvegieni - spera sa reprezinte Romania la Eurovision 2014. 159 de piese au fost inscrise la selectia din acest an, insa numai 150 de melodii au indeplinit toate conditiile impuse de regulament.

Cine sunt figurile opozitiei din Ucraina

De aproape trei luni de zile, sute de mii de ucraineni protesteaza la Kiev si-n toata Ucraina impotriva presedintelui Yanukovici si fata de apropierea tarii de Rusia. Noaptea trecuta protestele au atins apogeul violentei cu cel putin 25 de oameni pierzandu-si viata. Intre sutele de mii de protestatari, liderii politici ai opozitiei au fost de multe ori in strada cot la cot cu manifestantii. In ianuarie, cand presedintele Ianukovici a oferit pozitia de premier si vice-premier liderilor opozitiei in speranta ca poate potoli furtuna, acestia au refuzat in uralele multimii. Cine sunt ei?.

Mihai Ogasanu vrea sa isi ia revansa la Eurovision 2014

Dupa o absenta de noua ani din competitia Eurovision, compozitorul Mihai Ogasanu este decis ca in 2014 sa isi ia revansa. El face echipa cu Stella Anita si Andrei Chermeleu de la Vocea Romaniei si cu colegii lor din trupa Colors In Stereo pentru piesa Heartquake.

Eurovision 2014: Va declar sot si sot

Desfasurat anul acesta in Danemarca, o tara care a renuntat de mult la tabuuri, concursul Eurovision aduce o surpriza pentru publicul sau apartinand comunitatii gay. Anul acesta, in perioada concursului, in Copenhaga cuplurile gay se vor putea casatori in diverse locuri din oras.

PRIMA harta GENETICA a lumii. Cu cine sunt inruditi romanii

Cercetatorii de la Universitatea Oxford, impreuna cu sociologii de la UCL au realizat prima harta genetica a lumii, care arata cum sunt inrudite popoarele de pe Terra. La baza acestui studiu au fost luate in.

VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura din finala castigata cu Angelique Kerber

Victoria reusita de Simona Halep in finala turneului major de la Doha asupra germancei Angelique Kerber nu a lasat nici o umbra de indoiala: doua seturi 6-2, 6-3), condimentate de patru breakuri. Romanca a dominat in mod evident jocul si si-a impus tactica agresiva, reusind cateva lovituri aplaudate la scena deschisa de spectatori. Site-ul WTA organizatorul circuitului feminin) a selectat desemnat dintre loviturile Simonei Halep drept cea mai frumoasa minge a meciului.

Studiu: Cat de nebuni sunt trolii din comentarii online?

De multe ori suntem tentati sa credem ca zona de comentarii online, de pe diverse site-uri, este plina de nebuni. Se pare ca nu suntem departe de adevar. Defularea online este cea mai accesibila metoda pentru ca oamenii sa-si exprime opiniile pe orice tema. Se pare insa ca respectiva activitate legata de comentarii online nu este de fiecare atat de placuta si relaxanta pe cat ar trebui sa fie, din cauza trolilor. Acest termen face referire la persoanele care reusesc [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )