Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cine sunt cei mai aprigi contestatari ai lui Teodosie, scosi din Biserica pentru ca i-au iesit din vorba lui iPS Spagoveanul

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei mai aprigi contestatari ai lui Teodosie, scosi din Biserica pentru ca i-au iesit din vorba lui iPS Spagoveanul

De la instalarea sa din 2001 ca arhiepiscop al Tomisului, inaltpreasfintitul Teodosie, poreclit Spagoveanul, si-a facut o sumedenie de inamici chiar din randul clerului. Cei care il contesta au diferite culpe: de la neascultare pana la fapte savarsite contra moralei crestine, ordinii publice si bunei-cuviinte. continuă pe Adevărul

Contraatacul preotilor. Cine sunt cei mai aprigi contestatari ai lui Teodosie, oameni scosi din Biserica pentru ca i-au iesit din vorba lui iPS Spagoveanul

De la instalarea sa din 2001 ca arhiepiscop al Tomisului, inaltpreasfintitul Teodosie, poreclit Spagoveanul, si-a facut o sumedenie de inamici chiar din randul clerului. Cei care il contesta au diferite culpe: de la neascultare pana la fapte savarsite contra moralei crestine, ordinii publice si bunei-cuviinte.

Cei mai activi alegatori de peste hotare sunt in Italia, Romania si Rusia

Pana la ora 15. 30, in sectiile de votare deschise peste hotare au votat peste 35 de mii de cetateni moldoveni. Cei mai activi sunt cei din Italia, Romania si Rusia. in cele 44 de sectii de votare din aceste trei state au votat peste 21 de mii de cetateni.

Sotiile lui Alexandru cel Bun. Cum a ajuns sa se insoare cu matusa sa unul din cei mai longevivi domnitori din Moldova

Alexandru cel Bun 1400 1432) a fost unul dintre cei mai longevivi domnitori din istoria Moldovei. Acesta a avut patru sotii, una dintre ele fiind Ringala, vara primara a mamei sale.

Trump e GRENADA UMANA pe care oamenii o pot arunca LEGAL in SISTEMUL care le-a furat vietile! Celebrul regizor Michael Moore, despre cine sunt cu adevarat oamenii care vor sa faca din magnat viitorul presedinte SUA (VIDEO)

Multi oameni din Michigan isi propun sa voteze pentru Trump si nu-l plac neaparat, nu sunt neaparat de acord, nici nu sunt rasisti. de fapt sunt oameni chiar de treaba, isi.

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania. Care sunt cele mai alarmante semne ale bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )