Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine sunt cei mai buni GIMNASTI ai anului 2015

România Liberă România Liberă,
Cine sunt cei mai buni GIMNASTI ai anului 2015

Larisa Iordache si Marian Dragulescu au fost declarati, joi, cei mai buni gimnasti la disciplina artistica in anul 2015. continuă pe România Liberă

Cine sunt cei mai buni gimnasti romani ai anului. Vezi ierarhiile alcatuite de Federatia Romana de Gimnastica

Marian Dragulescu gimnastica artistica - masculin), Larisa Iordache gimnastica artistica - feminin) si Lucian Savulescu gimnastica aerobica) au fost desemnati cei mai buni sportivi ai anului de catre .

Cei mai buni sportivi buzoieni, premiati la Gala Sportului

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi recompensati pentru performantele obtinute si in acest an in cadrul Galei Sportului buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal. Gala sportului buzoian va avea loc vineri, de la ora 17, la un restaurant din municipiu.

Klaus Iohannis: Cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv. Concluzia, coruptia ucide

Klaus Iohannis a afirmat, in plenul Parlamentului, unde isi prezinta bilantul la un an de la preluarea mandatului, ca cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv, aratand ca aceasta a scos la iveala problemele multor sisteme,.

Retrospectiva economica a anului 2015 (II)

Continuam prezentarea celor mai importante evenimente, fapte si declaratii din viata economica a Romaniei anului 2015. Prima parte a lor, cele petrecute in perioada ianuarie-iunie 2015 o puteti citi aici. Anul 2015 fost extrem de dens in evenimente economice. De la explozia francului elvetian de la jumatatea lunii ianuarie pana la instalarea unui Guvern de tehnocrati si recentele decizii privind Bugetul pe 2016, HotNews a realizat o sinteza a evenimentelor economice care au avut loc in anul care in curand se va incheia. Cititi mai jos principalele evenimente economice din a doua parte a anului.

Top 10 cei mai periculosi serpi

Top 10 cei mai periculosi serpi. Serpii au inspaimantat si fascinat oamenii din toate timpurile. Chiar daca multi dintre ei sunt inofensivi, muscatura altora poate ucide in cateva zeci de minute.

Cele mai populare cautari pe Google in 2015. Simona Halep, Colectiv si ISIS, cei mai cautati termeni

Simona Halep, Elena Udrea, Dacian Ciolos, tragedia din Colectiv, bacalaureatul, Dumnezeu si ISIS se numara printre cei mai cautati termeni pe motorul online Google, in Romania, in anul 2015. Google a facut.

Cei mai mari consumatori de alcool din lume: locuri fruntase ocupate de Romania si de Republica Moldova

Cei mai mari consumatori de alcool din lume. Conform celui mai recent raport oferit publicitatii de Organizatia Mondiala a Sanatatii, Romania ocupa un loc, din pacate, fruntas, in topul tarilor cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor. Si cum in perioada Sarbatorilor consumul de alcool creste substantial, este necesar sa reamintim cum se prezinta Romania la nivel mondial, in aceasta privinta.

Radu Papoe, unul dintre cei mai bine cotati tineri tenismeni din Romania

Radu Papoe este unul dintre cei mai selectati la Nationala, dar si unul dintre cei mai talentati tineri tenismeni la categoria U13. Radu, tenismen legitimat la CS Targoviste, a fost convocat pentru selectia nationala de toamna, criteriu important pentru participarea la turneele de obiectiv ale F. pe anul 2016.

Cei mai doriti burlaci din lume

Printul Harry al Marii Britanii se afla in fruntea clasamentului cu cei mai doriti burlaci din lume. Iata ce alti barbati celebri se afla in top si pe ce criterii au fost alesi.

Cine sunt parlamentarii - lobbysti care au facut legea ce i-a infuriat pe ciobani: Doi vicepresedinti ai Asociatiei Vanatorilor / La Congresul Asociatiei Vanatorilor se spunea ca nu este incheiata etapa de lobby intens

Printre cei zece senatori si deputati ce au initiat proiectul ce a devenit Legea 149/2015 se numara si cativa vanatori, unii detinand chiar functii de conducere in Asociatia Generala a Vanatorilor. Deputatii Atilla Kelemen si Florin Iordache sunt vicepresedinti ai AGVPS, organizatie al carei presedinte este guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )