Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine sunt europarlamentarii romani cu cele mai multe absente

România Liberă România Liberă,
Cine sunt europarlamentarii romani cu cele mai multe absente

Potrivit statisticilor organizatiei independente VoteWatch, citate de Euronews, care se refera la perioada iulie-decembrie 2014, primele sase luni de activitate ale noului Parlament European, 20 de eurodeputati au participat la mai putin de jumatate din voturile prin apel nominal desfasurate la Bruxelles si Strasbourg, desi primesc salarii si indemnizatii importante. Dintre cei 20 sunt trei sunt romani. Catalin Ivan, Cristian Busoi si Daciana Sarbu -, au participat la mai putin de jumatate din voturile prin apel nominal din Parlamentul European, in timp ce eurodeputatii romani in ansamblu au luat parte la 84,6 la suta din voturi. continuă pe România Liberă

Daciana Sarbu, pe lista eurodeputatilor romani cu cele mai multe absente la vot

Trei romani - Catalin Ivan, Cristian Busoi si Daciana Sarbu -, sunt pe lista celor 20 de europarlamentari care au participat la mai putin de jumatate din voturile prin apel nominal din Parlamentul European, in timp ce eurodeputatii romani in ansamblu.

Ce companie a vandut cele mai multe avioane in 2014

Compania americana Boeing si-a mentinut anul trecut titlul de cel mai mare constructor de avioane la nivel mondial, raportand un numar de 723 de avioane vandute, fata de 629 de unitati raportate de competitorul european Airbus.

Care sunt tarile cu cele mai scumpe bilete pentru transportul in comun

Calatorii europeni platesc mai mult decat cei de pe alte continente pentru transportul in comun, arata un studiu Statista. Capitala cu cele mai scumpe bilete nu este insa Londra, cel mai mare pret pe bilet fiind in Peninsula Scandinava.

Reduceri eMAG la produsele Samsung: Care sunt cele mai bune de care sa profiti

Samsung si eMAG ofera reduceri in aceasta perioada. Noi am facut o lista cu cele mai avantajoase zece reduceri de care sa profiti, de la telefoane la televizoare. intre 13 si 16 ianuarie, eMAG ofera mai multe produse Samsung la reducere. Unele preturi au fost ajustate cu cativa lei, pe cand in unele cazuri scaderea [].

Cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014

Pro TV si Antena 1 ocupa primele pozitieii ale topului cu cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014. Iata ce alte jurnale informative au fost preferate de romani anul trecut.

TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Volume scrise de autori romani precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Dan Puric, Irina Binder si Lucian Boia s-au numarat printre cele mai vandute carti in 2014, pe elefant. ro. Autorii straini au fost apreciati si ei, printre acestia numarandu-se Paulo Coelho, Alice Munro sau E. James.

Cele mai bune seriale de urmarit pe micile ecrane romanesti

Televiziunile din Romania propun mai multe seriale apreciate in Statele Unite ale Americii si nu numai, prin care sa satisfaca curiozitatea fanilor. Printre cele mai bune seriale de urmarit la TV se numara Urzeala tronurilor, Breaking Bad, Detectivii din Louisiana si Anatomia lui Grey.

Cele mai economice centrale termice. Cum alegem modelul potrivit

Cele mai economice centrale termice sunt cele potrivite cu modul nostru de consum, neexistand o solutie universala, ci doar cate una adaptata fiecarui consumator, in functie de nevoile sale. Adevarul va prezinta care sunt criteriile care trebuie luate in calcul.

Cele mai fidele zodii in relatii

Printre cele mai fidele zodii sunt taurii si capricornii, care cauta stabilitate si muncesc mult pentru care relatia lor sa mearga bine.

Cele mai economice becuri: avantaje si dezavantaje

Cele mai economice becuri. Folosirea becurilor economice - cu LED, cu halogen sau fluosrescente - pot contribui la reducerea facturii la curent daca stii ce tipuri de becuri se potrivesc locuintei tale si care sunt avantajele si dezavantajele lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )