Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce companie a vandut cele mai multe avioane in 2014

România Liberă România Liberă,
Ce companie a vandut cele mai multe avioane in 2014

Compania americana Boeing si-a mentinut anul trecut titlul de cel mai mare constructor de avioane la nivel mondial, raportand un numar de 723 de avioane vandute, fata de 629 de unitati raportate de competitorul european Airbus. continuă pe România Liberă

Cele mai bune seriale de urmarit pe micile ecrane romanesti

Televiziunile din Romania propun mai multe seriale apreciate in Statele Unite ale Americii si nu numai, prin care sa satisfaca curiozitatea fanilor. Printre cele mai bune seriale de urmarit la TV se numara Urzeala tronurilor, Breaking Bad, Detectivii din Louisiana si Anatomia lui Grey.

Parlamentarii nascocesc legi trasnite: Alesii au venit in 2014 cu mai multe initiative legislative fanteziste, fara sanse de adoptare

Parlamentarii au venit in 2014 cu mai multe initiative legislative fanteziste. Alesii au excelat la instituirea de zile nationale dedicate cauzelor sprijinite ferm pe hartie, au propus mai multe zile libere si,.

VIDEO Franta: 700.000 de persoane au manifestat in mai multe orase, in semn de omagiu pentru victimele atacurilor jihadiste

Aproximativ 700. 000 de persoane au manifestat sambata in mai multe orase din Franta, in semn de omagiu pentru cele 17 victime ale atacurilor jihadiste comise in ultimele zile, relateaza AFP.

Salariul mediu net din noiembrie: 1743 de lei. Cele mai mari salarii au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1033 lei)

In luna noiembrie 2014, salariul mediu brut a fost de 2412 lei, cu 2,3% mai mare decat in luna octombrie 2014), iar cel net a fost de 1743 lei, mai mare cu 38 de lei decat in luna anterioara, a comunicat luni Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1033 lei). Cele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in silvicultura si exploatare forestiera inclusiv pescuit si acvacultura) unde scaderile salariale au fost de 12,8%.

TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Volume scrise de autori romani precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Dan Puric, Irina Binder si Lucian Boia s-au numarat printre cele mai vandute carti in 2014, pe elefant. ro. Autorii straini au fost apreciati si ei, printre acestia numarandu-se Paulo Coelho, Alice Munro sau E. James.

Avertizari meteo in tara: zona de munte, sub Cod galben de ninsori si vant. Mai multe aeronave au intarzieri

Avertizari meteo valabile in mai multe zone din tara. Regiunea de munte a Romaniei se afla luni, pana la ora 12. 00, sub avertizare de Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite. De asemenea, judetul Iasi se afla, pana la ora 13. 15, sub avertizare meteo de Cod galben de vant. Noaptea trecuta a nins si in Bucuresti, motiv pentru care mai multe aeronave au intarzieri de pana la o ora din cauza operatiunilor de degivrare.

Mai multe cladiri au fost evacuate in Bruxelles in urma unei alerte false cu bomba

Mai multe cladiri au fost evacuate iar o portiune din Avenue de la Chasse a fost inchisa marti, din cauza unei alerte false cu bomba, a informat ziarul Le Soir, potrivit Agerpres. Va exploda, le-a transmis un.

Cele mai infidele zodii la femei si barbati: tradatori in dragoste

Cele mai infidele zodii la femei si barbati. Din punct de vedere astrologic, exista nativi considerati de specialistii drept cele mai infidele zodii, atat in ceea ce priveste barbatii, cat si femeile.

Hackerii Anonymous au atacat mai multe site-uri islamiste. Le Point: Actiunile lor pericliteaza ancheta in cazul atentatelor din Paris

Grupul de hackeri Anonymous a atacat mai multe site-uri islamiste, insa actiunea lor, avand ca scop sa razbune victimele atentatelor de la Paris, pericliteaza ancheta autoritatilor franceze, care nu mai pot.

Clasament WTA: Halep va avea de recuperat mai multe puncte in fata Mariei Sarapova

Simona Halep continua sa ocupe locul 3 mondial, insa va avea de recuperat mai multe puncte in fata Mariei Sarapova, locul 2 WTA, in urma rezultatelor din acest week-end.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )