Libnet.ro
UNICEF

06:00

Clasament WTA: Halep va avea de recuperat mai multe puncte in fata Mariei Sarapova

România Liberă România Liberă,
Clasament WTA: Halep va avea de recuperat mai multe puncte in fata Mariei Sarapova

Simona Halep continua sa ocupe locul 3 mondial, insa va avea de recuperat mai multe puncte in fata Mariei Sarapova, locul 2 WTA, in urma rezultatelor din acest week-end. continuă pe România Liberă

Avertizari meteo in tara: zona de munte, sub Cod galben de ninsori si vant. Mai multe aeronave au intarzieri

Avertizari meteo valabile in mai multe zone din tara. Regiunea de munte a Romaniei se afla luni, pana la ora 12. 00, sub avertizare de Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite. De asemenea, judetul Iasi se afla, pana la ora 13. 15, sub avertizare meteo de Cod galben de vant. Noaptea trecuta a nins si in Bucuresti, motiv pentru care mai multe aeronave au intarzieri de pana la o ora din cauza operatiunilor de degivrare.

Hackerii Anonymous au atacat mai multe site-uri islamiste. Le Point: Actiunile lor pericliteaza ancheta in cazul atentatelor din Paris

Grupul de hackeri Anonymous a atacat mai multe site-uri islamiste, insa actiunea lor, avand ca scop sa razbune victimele atentatelor de la Paris, pericliteaza ancheta autoritatilor franceze, care nu mai pot.

Parlamentarii nascocesc legi trasnite: Alesii au venit in 2014 cu mai multe initiative legislative fanteziste, fara sanse de adoptare

Parlamentarii au venit in 2014 cu mai multe initiative legislative fanteziste. Alesii au excelat la instituirea de zile nationale dedicate cauzelor sprijinite ferm pe hartie, au propus mai multe zile libere si,.

Un acoperis de bloc a cazut pe mai multe autoturisme din cauza vantului puternic

Pompierii mehedinteni intervin la aceasta ora pentru degajarea unui acoperis cazut pe mai multe autoturisme in Drobeta Turnu Severin.

Atentat terorist in Franta. CNN: Mai multe celule teroriste au fost activate. Ofiterii francezi au ordin sa poarte armele tot timpul

Ofiterii fortelor de ordine franceze au primit ordin sa renunte la activitatile pe retelele sociale sa poarte armele la ei tot timpul si pentru ca mai multe celule teroriste au fost reactivate in ultimele 24 de ore in Franta, a declarat sambata o sursa din politia franceza pentru CNN.

CNN: Mai multe celule teroriste au fost activate. Ofiterii francezi au ordin sa poarte armele tot timpul

Ofiterii fortelor de ordine franceze au primit ordin sa renunte la activitatile pe retelele sociale sa poarte armele la ei tot timpul si pentru ca mai multe celule teroriste au fost reactivate in ultimele 24 de ore in Franta, a declarat sambata o sursa din politia franceza pentru CNN.

VIDEO Franta: 700.000 de persoane au manifestat in mai multe orase, in semn de omagiu pentru victimele atacurilor jihadiste

Aproximativ 700. 000 de persoane au manifestat sambata in mai multe orase din Franta, in semn de omagiu pentru cele 17 victime ale atacurilor jihadiste comise in ultimele zile, relateaza AFP.

Circulatie rutiera ingreunata pe mai multe drumuri din tara. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis

Traficul rutier este ingreunat pe mai multe drumuri nationale din opt judete, din cauza ninsorii si a ploii. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis, dupa ce mai multi copaci au cazut pe carosabil, iar DN.

Guvernul trebuie sa organizeze alegeri anticipate in mai multe judete din tara

Guvernul este obligat sa organizeze alegeri anticipate in mai multe judete si municipii anul acesta din cauza arestarilor facute de DNA, din cauza demisiilor sau deceselor unor alesi locali. Sute de mii de.

UEFA a anuntat echipa anului 2014: Cele mai multe voturi, obtinute de Cristiano Ronaldo

UEFA a anuntat echipa anului 2014, stabilita in urma votului a 8,4 milioane de internauti pe site-ul forului. Cristiano Ronaldo a obtinut cele mai multe voturi. Componenta echipei, in sistemul de joc 4-3-3: Manuel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )