Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cine sunt finalistele Cupei Romaniei la fotbal feminin

România Liberă România Liberă,
Cine sunt finalistele Cupei Romaniei la fotbal feminin

Olimpia Cluj-Napoca si ASA Targu Mures s-au calificat in finala Cupei Romaniei la fotbal feminin. continuă pe România Liberă

Fotbalul feminin romanesc, de tot rasul: rezultat de 26-0 in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia ASA Targu Mures s-a calificat, marti, in finala Cupei Romaniei la fotbal feminin, dupa ce a invins in semifinale, la Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 26-0 13-0), echipa Fair-Play Bucuresti.

S-a stabilit data si locul finalei Cupei Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a anuntat data si ora de disputare a finalei Cupei Romaniei din acest sezon, meci in care se vor duela cu trofeul pe masa Dinamo si CFR Cluj.

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume? Este intrebarea pe care o adreseaza anual revista People. Rezultatele nu difera foarte mult de la un an la altul, preferatele cititorilor fiind actritele. Jennifer Aniston este castigatoarea trofeului, iar in coada clasamentului este, anul acesta, rivala ei de o viata, Angelina Jolie.

Cine sunt candidatii cu cele mai mari sanse la primariile de sector

Sociologul Marius Pieleanu a spus duminica, la Antena 3, cine crede ca vor fi viitori primari ai celor sase sectoare din Bucuresti, dar si edilul Capitalei, bazandu-se pe.

Cine sunt cei mai celebri Mosi din Romania. Unul aduce cadouri, celalalt...

Cei mai celebri mosi din Romania sunt Mos Craciun si Mos Doroftei. Ultimul dintre ei a fost invitatul lui Felix Rache, duminica, la emisiunea Cu mainile cuRache, de la Antena 3. Cei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )