Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine sunt oamenii care au lucrat la oferta Romgaz, cel mai mare IPO al pietei de capital

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine sunt oamenii care au lucrat la oferta Romgaz, cel mai mare IPO al pietei de capital

Oferta Romgaz s-a incheiat saptmana trecuta, interesul pentru actiunile producatorului de gaze depasind toate estimarile initiale. Goldman Sachs, Erste, Raiffeisen si BCR au intermediat tranzactia, in vreme ce avocatii de la Clifford Chance au fost. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, premiata la YouTube Music Awards. Cine sunt romanii care au uimit America cu un videoclip

Videoclipul See Me Standing, al rapperului DeStorm, la realizarea caruia au participat romanii Matei Dima regizor) si Khaled Mokhtar director de imagine), a primit premiul pentru inovatia anului la prima editie a YouTube Music Awards,.

Seful Bursei, dupa oferta Romgaz: Trebuie sa lucram la felul in care IPO-urile sunt adresate micilor invesitori

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va face propuneri concrete cu privire la felul in care ofertele publice initiale de actiuni IPO) sunt adresate micilor investitori, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul BVB. Declaratia vine in contextul in care.

Batalia pentru sefia Microsoft se intensifica: cine sunt favoritii la preluarea functiei de CEO

Microsoft, cel mai mare producator de software la nivel global, a redus numarul de executivi favoriti la preluarea functiei de CEO in cadrul companiei, dupa ce actualul sef al companiei, Steve Ballmer, a anuntat ca isi va incheia mandatul in.

Cine sunt co-antrenorii de la Vocea Romaniei

Smiley, Loredana, Horia Brenciu si Marius Moga, cei patru antrenori de la Vocea Romaniei, si-au ales co-antrenorii care sa ii consilieze in alegerea celor mai buni concurenti.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )