Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine sunt victimele din Curtea de Arges ale accidentului din Muntenegru

Antena3 Antena3,
Cine sunt victimele din Curtea de Arges ale accidentului din Muntenegru

Victimele din Curtea de Arges ale accidentului din Muntenegru erau oameni importanti din oras, a spus primarul din municipiu, Nicolae Diaconu, luni, la Antena 3. Este o zi de doliu pentru noi, desi astazi. continuă pe Antena3

Opt victime ale accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Arges. Parintii unuia dintre liderii PNL Arges, Madalin Marinescu, se aflau in autocar

Opt dintre victimele tragicului accident ce a avut loc duminica in Muntenegru sunt din Curtea de Arges. Potrivit surselor din Prefectura Arges, s-a constituit celula de criza la nivelul judetului. in accidentul din Muntenegru si-au pierdut viata 18 romani, alte 29 de persoane fiind ranite.

Opt dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Arges: La nivelul judetului s-a construit o celula de criza

Opt dintre victimele accidentului de autocar din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, la nivelul judetului fiind construita o celula de criza, anunta primarul municipiului, Nicolae Diaconu. Despre acestea se.

Celula de criza la Prefectura Arges. Sase dintre victimele accidentului din Muntenegru ar fi din Curtea de Arges

Sase dintre victimele tragicului accident ce a avut loc ieri in Muntenegru ar fi din Curtea de Arges. Potrivit surselor din Prefectura Arges, s-a constituit celula de criza la nivelul judetului. in accidentul din Muntenegru si-au pierdut viata 18 romani, alte 29 de persoane fiind ranite.

Miercuri, zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru. Identificarile, intarziate de lipsa actelor

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Voctor Ponta.

Ponta propune zi de DOLIU NATIONAL pentru victimele din Muntenegru.

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. In curs de actualizare.

Ponta va decreta ziua de miercuri drept zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru

Update 19. 06 - Miercuri ar putea fi decretata zi de doliu national, in urma accidentului din Muntenegru, unde mai multi romani si-au pierdut viata, a anuntat luni premierul Victor Ponta, in urma celulei de criz.

Noua mea viata incepe acum!. Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita cele mai bune joburi din lume, anunta Agerpres, citand AFP. Queensland este magnific, am ales.

Australia: Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri, printre care si o femeie - o frantuzoaica, au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita 'cele mai bune joburi din lume - de la aventurier in interiorul pamanturilor tarii pana la degustator in bucataria locala, potrivit rezultatelor competitiei publicate vineri.

Astazi are loc tragerea la sorti a meciurilor din tururile preliminare ale cupelor europene. Toate echipele romanesti sunt cap de serie

Steaua, in Liga Campionilor, si Petrolul, Pandurii si Astra, in Europa League, isi vor afla, luni la pranz, adversarii din Europa, la tragerea la sorti care va avea loc la sediul UEFA, incepand cu ora 13. Pen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )