Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolacu ii propune Gabrielei Firea un loc in echipa de conducere PSD

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu ii propune Gabrielei Firea un loc in echipa de conducere PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca ii va propune Gabrielei Firea sa faca parte din echipa cu care el se va prezenta la Congres pentru a prelua conducerea partidului. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu ii va propune Gabrielei Firea sa faca parte din echipa de conducere a PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca ii va propune Gabrielei Firea sa faca parte din echipa cu care el se va prezenta la Congres pentru a prelua conducerea partidului.

Cum arata si unde locuia tatal Gabrielei Firea. Edilul Capitalei, amintiri dureroase despre copilarie

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea este in doliu. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, dupa ce tatal ei s-a stins din viata. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp, chiar pe pagina ei de Facebook. Cum arata si unde locuia tatal Gabrielei Firea Gabriela Firea s-a nascut la .

Prima reactie a Gabrielei Firea in cazul arestarii lui Pintea: Oricine isi poate pune intrebarea daca nu se platesc anumite polite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, duminica, referitor la acuzatiile de luare de mita aduse fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, ca nu stie in ce baza s-a facut aceasta arestare si oricine isi poate pune intrebarea daca nu se platesc anumite polite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )