Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ciolos participa astazi la ''Ora prim-ministrului '', cu tema ''Probleme din sistemul de educatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ciolos participa astazi la

Premierul Dacian Ciolos va fi prezent, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, unde va participa la ''Ora prim-ministrului '', cu tema ''Probleme grave din sistemul de educatie inca nerezolvate '', transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos vine luni, in Parlament, la Ora prim-ministrului. Ce tema va fi abordata de liderul de la Palatul Victoria

Premierul Dacian Ciolos va fi prezent, luni, in plenul Camerei Deputatilor, unde va participa la Ora prim-ministrului, cu tema Probleme grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

Premierul Dacian Ciolos va lua parte, luni, la Ora prim-ministrului, organizata in plenul Camerei Deputatilor

Dacian Ciolos va lua parte luni la Ora prim-ministrului, ce va avea loc la Camera Deputatilor. Tema care va fi abordata se bazeaza pe Problemele grave din sistemul de educatie inca.

Dacian Ciolos participa luni la Parlament la Ora Premierului, cu tema Problemele din sistemul de educatie

Premierul Dacian Ciolos va participa luni, de la ora 17:00, la Ora Premierului la Parlament, dezbaterea urmand sa aiba ca tema Problemele din sistemul de educatie, potrivit programului oficial al primului ministru, anuntat de Guvernul Romaniei.

Premierul Ciolos discuta, luni, in Parlament, pe tema problemelor grave din Educatie

Premierul Dacian Ciolos participa, luni, la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, avand ca tema propusa pentru dezbatere Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

UPDATE: Premierul Ciolos: invatamantul a fost politizat prin modul cum au fost facute numirile la inspectoratele scolare judetene

Premierul Dacian Ciolos participa, luni, la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, avand ca tema propusa pentru dezbatere Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos participa la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate

Premierul Dacian Ciolos participa luni, incepand cu ora 11:00, la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate, potrivit programului oficial anuntat de Guvernul Romaniei. Sambata, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria, prim-ministrul a anuntat ca va avea o discutie mai ampla cu un grup de experti privind masurile care pot fi luate pentru imbunatatirea situatiei in sistemul de sanatate si pentru recastigarea increderii cetatenilor.

Dacian Ciolos discuta astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken

Premierul Dacian Ciolos va discuta in aceasta seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat american, citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )